Leerling Monteur Materieeldienst - BBL-Opleiding
A.Hak P&F MEV
Wildervank, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb jij een passie voor groot materieel en wil jij werken op een van de grootste werkplaatsen op het gebied van zwaar materieel in Noord-Nederland?

Heb jij net je vmbo-diploma behaald en ben jij op zoek naar een werkplek met een betaalde BBL-Opleiding, of sta je open voor een carrière-switch?

Dan is de functie van Leerling Monteur voor onze Materieeldienst echt iets voor jou! 4 dagen per week werken, voor 5 dagen betaald en verzekerd van een mbo-diploma en een baan!

Wat ga je doen als Leerling Monteur Materieeldienst?

Als Leerling Monteur Materieeldienst bij A. Hak leren wij je hoe je ons eigen materieel inspecteert, onderhoudt en repareert.

Het gaat om machines die gebruikt worden bij de aanleg van ondergrondse transportleidingen voor de distributie van gas, water, olie en andere vloeistoffen.

De diversiteit in materieel is groot : van slijptollen en lasmachines tot grote graafmachines, sidebooms en HDD-boormachines.

Samen met je 15 collega monteurs voer je het periodiek en regulier onderhoud uit op onze bedrijfswerf in Veendam. Jij zorgt ervoor dat alles in goede staat verkeert.

Je gaat vier dagen per week meewerken op de werkplaats en één dag in de week ga je naar school om je diploma Allround Monteur Mobiele Werktuigen niveau 3 te halen.

Zo leiden we je op tot een volwaardig Monteur!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier