student-stagiair hbo rechten per februari 2020
Advocatenkantoor El Hannouche
Utrecht, Netherlands
12 uur geleden

Tweemaal per jaar hebben wij plaats voor meerdere hbo-stagiairs die een afstudeerstage of meewerkstage willen lopen. Deze stage biedt je een kijk in de keuken van ons kantoor en inzicht in de advocatenpraktijk.

Je maakt kennis met zowel de advies- als de procespraktijk en met al onze rechtsgebieden.

Duur

De duur van de meewerkstage is vijf of tien maanden. Daarbij loop je 32 uur per week stage te verdelen over vier dagen afhankelijk van je studieverplichtingen.

De duur van de afstudeerstage is vijf maanden. De verdeling van de uren over de stagewerkzaamheden en het afstudeeronderzoek wordt in onderling overleg bepaald.

Werkzaamheden

Volgens een vast opbouwprogramma word je begeleid om steeds zelfstandiger te worden in het beheren en samenstellen van dossiers, klantcontact, termijnbewaking, opstellen van conceptbrieven, -

adviezen en -processtukken en het verrichten van jurisprudentieonderzoek. Op die manier doe je gedegen praktijkervaring op en krijg je een goed beeld van wat de advocatenpraktijk inhoudt.

Stagebegeleiding

Omdat wij een overzichtelijk kantoor zijn met korte lijnen, kunnen wij je tijdens je stage een intensieve begeleiding aanbieden met regelmatige tussentijdse evaluaties.

Aan het begin van de stage vindt een gesprek plaats tussen jouw stagedocent en de stagebegeleider van ons kantoor. Dit is een kennismakingsgesprek waarbij wordt besproken wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Aan het einde van de stage vindt een eindgesprek plaats, wederom in aanwezigheid van je stagedocent. Tijdens dit gesprek wordt de eindbeoordeling opgemaakt en besproken met jou.

Stagevergoeding

De stagiair ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren

Heb je na het lezen van bovenstaande vacature, interesse in een uitdagende studentstage in een afwisselende procespraktijk?

Dan ontvangen we graag je sollicitatie per e-mail vergezeld van een motivatiebrief, curriculum vitae, een actuele cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen.

Geef in je motivatiebrief ook duidelijk aan voor hoeveel uur je beschikbaar bent per week, vanaf wanneer en tot wanneer.

Je kunt je sollicitatie richten aan t.a.v. mevrouw Z. Youcef.

Referenties stagiairs

Wij vragen regelmatig naar de ervaringen van onze stagiairs om onze stagebegeleiding en organisatie waar nodig te kunnen verbeteren.

Lees de ervaringen van onze stagiairs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier