Service-/ Onderhoudsmonteur CV- en W-Installaties
Installatiebedrijf ter Beek B.V.
Bunschoten-Spakenburg, Nederland
1 dag geleden
source : Jobsonline

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar personeel.Over ons : Installatiebedrijf Ter Beek is een groeiend bedrijf en al meer dan 20 jaar werkzaam in de installatiebranche.

Onze werkzaamheden zijn divers en geen dag is hetzelfde. Bij ons werk je o.a. aan : verwarming (WTW), ventilatie, water, sanitair, dakbedekkingen, zink, gas, riolering, warmtepompen en persluchtleidingen.

Wij werken met Syntess Atrium. Wij zijn VCA en REW / REG / EVI gecertificeerd. Bekijk voor een compleet beeld van ons bedrijf onze website : www.

icb-bunschoten.nlWij zoeken : SERVICE- / ONDERHOUDSMONTEUR CV- EN W-INSTALLATIESAls service- en onderhoudsmonteur ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de installaties van onze klanten.

Je werkzaamheden bestaan uit onderhoud, periodieke inspecties, reparaties en oplossen van storingen.Je zal voornamelijk bij klanten thuis en bij kantoren of bedrijven de cv-ketels onderhouden en technische problemen verhelpen.

Geinteresseerd in deze vacature en wil je weten wat wij jou te bieden hebben?Bel dan naar : 033-2980145 en vraag naar Jaap ter Beek of mail naar : danielle itb-bunschoten.

nl (mailto : danielle itb-bunschoten.nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier