Grondwerker Utrecht
AB Midden Nederland
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever heeft inmiddels al heel wat jaren ervaring in het aanleggen en onderhouden van het stadsverwarmingsnet met alle bijkomstige werkzaamheden.

Zij zijn een vertrouwde partner voor diverse bedrijven uit de grond, weg en waterbouw sector (GWW). Hun projecten bestaan bijvoorbeeld uit het aanleggen en onderhouden van het stadsverwarmingsnet, het herinrichten van infrastructuur en het uitvoeren van machinaal straten bij grotere projecten.

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een kandidaat die van buitenwerk en aanpakken houdt.

Als grondwerker kunnen je werkzaamheden bestaan uit werkzaamheden met betrekking tot grondwerk, bestrating, riolering en beschoeiing.

Dit breng je mee

 • De wil om als grondwerker aan het werk te gaan
 • Aanpakken zit in je bloed
 • Je hebt een goede fysieke conditie
 • Een auto en rijbewijs B is in je bezit
 • Je woont in de omgeving van Utrecht
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een passend loon. Je begint met een tijdelijk contract. Bij gebleken geschiktheid, wederzijdse tevredenheid en wanneer je ook open staat voor werk in onze andere sectoren, heb je evt.

  uitzicht op een vast contract bij AB Midden Nederland.

  Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct, of bel voor meer info. Een korte motivatie stellen wij bij je sollicitatie op prijs.

  AB Midden Nederland werkt voor diverse bouw- en infrabedrijven in de regio. Je kunt bijvoorbeeld denken aan woningbouw, betonbouw en infrastructurele projecten.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig timmermannen, bouwopruimers en grondwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier