Productiemedewerker/operator
Pro Industry
Nieuwe-Tonge, Zuid-Holland
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Voor een mooie werkgever binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een operator die de verantwoordelijkheid wil nemen over een eigen productielijn.

Door de familiaire bedrijfscultuur ben jij binnen een mum van tijd opgenomen in het team. Na een periode via Pro Industry te hebben gewerkt maak je kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

Binnen de organisatie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Je kunt hier een in de dagdienst een mooi brutosalaris verdienen.

Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan verder.

In deze functie als operator ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen productielijn. Je stelt de machines in en zorgt voor de ombouw van de machines bij een productwissel.

Wanneer er storingen optreden kan je deze zelfstandig opsporen en verhelpen. Je gaat eveneens tankwagens laden en lossen en ben jij verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van de machines.

Tenslotte zet je met behulp van de heftruck de eindproducten klaar voor transport.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier