TV Repair Technician
Elbuco B.V.
Rosmalen
3 dagen geleden

Functiebeschrijving

Zijn elektronica en techniek helemaal jouw ding? En wil jij dagelijks werken met de nieuwste apparaten?! Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de New ComServe Group zoeken wij een TV Repair Technician die ons team wil komen versterken.

Als TV Repair Technician ben jij verantwoordelijk voor het repareren van televisies. Je voert deze reparaties secuur uit en houd je hierbij rekening met de geldende werkinstructies, regels en afspraken met de fabrikant.

Daarnaast ben jij bezig met het testen van de tv’s en zorg jij ervoor dat de klant wordt voorzien van een goed werkend product.

Naast de techniek houd je natuurlijk ook de bijbehorende administratie correct bij. Je voert deze werkzaamheden uit vanuit ons magazijn in Rosmalen.

Waar jij samen met je collega’s zorgt voor een gezellige en prettige werksfeer in een enthousiast team!

Dit zijn wij

New ComServe Group is een After-Sales Service Organisatie in Rosmalen en behoort tot de grootste aftersales dienstverleners in de Benelux.

New ComServe Group richt zich op het ontzorgen van haar opdrachtgevers, zoals fabrikanten van consumentenelektronica en grote retailorganisaties, door reparatiewerkzaamheden te ondersteunen of deze volledig over te nemen.

Hierbij kan onder andere gedacht worden aan apparaten zoals laptops, mobiele telefonie, navigatiesystemen en tablets. Om de service belofte van zowel New ComServe Group als Elbuco te versterken heeft Elbuco sinds begin 2019 een belang genomen in New ComServe Group.

Op deze manier kunnen we ook in de toekomst nog beter aan de service verwachtingen van onze klanten voldoen.

Dit ben jij

Jij bent het technische talent dat klanten graag helpt, tevreden stelt en onze service naar een hoger level tilt. Je hebt een achtergrond in (elektro)techniek en staat te popelen om jouw kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk.

Kortom, techniek, service en klantgerichtheid zijn je op het lijf geschreven.

 • MBO opleiding richting de techniek;
 • Minimaal 1 jaar repair werkervaring;
 • Je werkt nauwkeurig en secuur;
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, in woord én geschrift;
 • Dit bieden wij

  Leuke collega’s uitdaging ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën 28 vakantiedagen + 2 extra dagen als je niet verzuimt 8% vakantiegeld passend salaris reiskostenvergoeding collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen deelname aan onze collectieve pensioenregeling Interne trainingen.

  Zie jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar naar onze HR afdeling : vacatures elbuco.

  nl, T.a.v. van onze HR collega’s Marieke Dekker, Eva Janssen of Leontine Roelands. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op telefoonnummer 088-7129042.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier