Kraanmonteur, Delft
VNOM
Delft, NL
4 dagen geleden
source : Technicus.nl

Als Kraanmonteur maak je deel uit van een nationaal georiënteerde hijs- en transportorganisatie en ben je verantwoordelijk voor een goede staat van dienst van al het beschikbare hijs- en hefmaterieel van de organisatie : mobiele kranen, rupskranen, mobiele torenkranen, vorkheftrucks, hoogwerkers en verreikers.

Als Kraanmonteur kan je zowel worden ingezet in de werkplaats als in de regio, afhankelijk waar je het meeste nodig bent! Je krijgt een breed scala aan taken toegewezen :

 • Het verhelpen van storingen aan kranen op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch vlak;
 • Werkzaamheden op het gebied van motormanagement systmen en electronica;
 • Preventief en periodiek onderhoud;
 • Met een service bus op pad om vanuit huis zelfstandig storingen op locatie te verhelpen.
 • Kortom, veelzijdig en uitdagend werk bij een informele organisatie!

  Functie-eisen :

  Een goede werkinstelling, motivatie op de juiste plek vormen de basis, als je ook voldoet aan onderstaande eisen dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

 • Een zelfstandige, flexibele collega met een mbo diploma richting werktuigbouwkunde, mechatronica, motorvoertuigentechniek of landbouwtechniek;
 • Je hebt ervaring met het repareren van zware machines, daarnaast ben je ervaren in het analytisch en systematisch oplossen van storingen;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en rijbewijs B-E;
 • Indien nodig ben je ook buiten kantoortijden beschikbaar om een storing te verhelpen.
 • Bedrijfsomschrijving :

  VNOM Bemiddelaar in de Techniek VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel.

  VNOM is een technisch uitzendbureau en brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan.

  Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek. WAAROM VNOM? Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan.

  Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau.

  Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

  be4d6672d75b14f1b182b08263b14943

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier