Servicemonteur gevelliften
Eminent
Delft, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Servicemonteur ben je in je eigen rayon verantwoordelijk voor de jouw toegewezen klanten en installaties. Je zorgt voor periodieke controles en onderhoud, lost tekortkomingen en storingen op.

Verder heb je de verantwoording voor de communicatie naar de klant toe, deze adviseer je over preventief onderhoud en gewenste verbeteringen.

Je bent veel onderweg en komt bij de meest uiteenlopende soorten klanten, bedrijven en gebouwen. Naast deze reguliere werkzaamheden draai je mee in de storingsdiensten.

Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Je beschikt over een diploma op minimaal MBO 2 niveau in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, motorvoertuigtechniek of soortgelijk;
 • Naast een handige techneut, ben je klant- en servicegericht;
 • Je bent stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen, maar verliest hierbij nooit de veiligheid uit het oog;
 • Je hebt geen last van hoogtevrees;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Bedrijfsomschrijving

  Wil jij werken bij één van de wereldwijde marktleiders en een van de meest innovatieve bedrijven binnen de lift- en roltrapindustrie?

  Toonaangevende liften, roltrappen, automatische deursystemen en geïntegreerde oplossingen bieden optimale doorstroming in gebouwen en voldoen aan de nieuwste technologie en eisen.

  In Nederland werk je met zo’n 1000 collega’s die zich bezig houden met het ontwerp tot en met onderhoud, reparaties en moderniseringsoplossingen.

  Je komt te werken in een samenwerkingscultuur waar medewerkers elkaar respecteren en leiders mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

  Er zijn allerlei mogelijkheden om verder te leren en je zowel horizontaal als verticaal te ontwikkelen. Een eigen Academy en trainingsprogramma's maken het mogelijk om nieuwe vaardigheden op te doen, zoals project management, techniek of sales.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je ontvangt een marktconform salaris, met bijbehorend (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een bedrijfsauto, een onkostenvergoeding en een royale verlof- en ADV-dagenregeling.

  Je wordt opgeleid tot een officieel erkend gevellift monteur op MBO, WEB 3 niveau.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier