Koerier part time
Thuisbezorgd.nl
Zaandam, Noord Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als koerier met een vast uurloon en verzekering?

Dan is het tijd om te solliciteren bij ! Onderweg Als onze koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten.

Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt! Wij maken je het leven gemakkelijker, door : Je te voorzien van de benodigde uitrusting Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt Je de keuze* te geven om je dag te beginnen vanuit huis of vanuit de lokale hub (*alleen van toepassing in bepaalde steden) Onze fietskoerier : Is minimaal 16 jaar oud.

Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. Beschikt over een smartphone (met 4G!) voor de navigatie. Houdt zich aan de verkeersregels.

Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij werkt : Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten Arbeidscontract en verzekering Enige flexibiliteit in je werktijden.

Plan elke week zelf je uren in via onze app. Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Thuisbezorgd Thuisbezorgen Takeaway

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier