Zorgcentralist
Facilicom Group
Schiedam
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Bij Incluzio krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om samen met wijkbewoners te werken aan een betere buurt. Incluzio is integraal actief in de zorg, de dienstverlening en het sociale domein.

Wij staan voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Daarbij helpen we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat.

De ZorgCentraleZorg op afstand dichterbij brengen. Dat is onze ambitie bij De ZorgCentrale.nl. Als onafhankelijke dienstverlener met een eigen meldkamer, eigen hulpverleners en technische dienst ontwikkelen wij voor én met de zorgmarkt een integraal aanbod van diensten op het gebied van zorg op afstand, waarbij innovatie centraal staat.

De ZorgCentrale.nl van Incluzio is onderdeel van de Facilicom Group, dat met 30.000 medewerkers en een omzet van meer dan 1 miljard euro marktleider is in facilitaire dienstverlening in Nederland.

Wat ga jij doen?Als Zorgcentralist zal je te maken krijgen met diverse vraagstukken waarbij jij een positieve bijdrage levert in de zorg van de hulpbehoevende mens.

Je zal aan de slag gaan op de meldkamer van De Zorgcentrale. Daar coördineer je hulpvragen, informeer je hulpverleners, thuiszorg en mantelzorgers en regel je zo nodig acuut hulp voor onze klanten.

Daarnaast ben je als Zorgcentralist een vraagbaak voor bestaande en nieuwe klanten. Veel van onze medewerkers hebben ervaring als verzorgende, thuiszorgmedewerker of andere ervaring in de zorgbranche.

Deel deze vacature

Ben jij gedreven om mensen te helpen en hier zelf voldoening uit te halen dan is dit de ideale baan voor jou!

Functie-eisen

Gerelateerde vacatures binnen Incluzio

 • Sterke affiniteit met de zorg en onze doelgroep
 • Stressbestendig, communicatief, klantgericht en accuraat
 • Ruime ervaring met gebruik van computer, er wordt verwacht dat je tijdens een telefoongesprek, onze systemen gebruikt en tegelijk verslag legt van het gesprek
 • Rijbewijs B is een pré gezien de werktijden
 • Huishoudelijk Hulp Den Haag Segbroek Verzorgende IG (Den Haag) Huishoudelijke Hulp Den Haag Centrum Huishoudelijke Hulp

  Huishoudelijke Hulp

 • Marktconform salaris, onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding conform het CAO
 • Een informele sfeer in een professionele organisatie
 • Persoonlijk contact met klanten waarbij diverse vraagstukken behandeld worden
 • Flexibiliteit met betrekking tot roostering (vier weken van te voren ontvang je het rooster)
 • Een tijdelijke contract met de mogelijkheid tot vast contract
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, werknemersverzekering en opleidingsmogelijkheden
 • Gerelateerde vacatures binnen de Facilicom Group

  Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het nagaan van referenties.

  Op dit moment zijn er geen gerelateerde vacatures.

  Contactinformatie

  Wil jij op de hoogte worden gebracht als er nieuwe vacatures zijn? Activeer nu je eigen job-alert.

  Wil jij ons team in Schiedam komen versterken?Solliciteer dan direct op deze baan via de sollicitatiebutton en bouw mee aan het succes van onze organisatie.

  Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Bel Tom van der Wielen 06-83273544 (ma t / m vr) of Dilara Yeral 06-22033764 (ma t / m wo).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier