Leidinggevend Monteur E
Van Rennes Elektro- & Installatietechniek
Klaaswaal, NL
1 dag geleden

Wat kun je verwachten?

Een goedgevulde loonstrook. Een betrokken en betrouwbare werkgever. Een jaarlijks keuzebudget van €500,- waarmee wij jouw sportabonnement of nieuwe fiets betalen.

Aantrekkelijke studieregelingen. Opties om je (aanvullende) rijbewijzen op onze kosten te halen. Maar liefst 38 vrije dagen.

En niet te vergeten.. elke maand een gezellige borrel door onze personeelsvereniging!

Uiteraard krijg je van ons ook een smartphone en / of tablet en een compleet uitgeruste bedrijfsauto met het nieuwste gereedschap.

Hoe kan jouw dag eruit zien?

Al vroeg ga je op pad om samen met je collega’s de dag te beginnen in de bouwkeet. Als leidinggevend monteur zorg jij ervoor dat de werkzaamheden worden verdeeld onder het team monteurs waarmee je aan de slag gaat.

Met een bakkie koffie neem je de planning door. De oplevering komt in zicht. De installaties zijn bijna klaar voor gebruik.

Samen met jouw team zet je de puntjes op de i . Je motiveert en inspireert je collega’s en hebt een voorbeeldrol. Ook de leerlingen krijgen van jou aandacht en deze breng jij de fijne kneepjes van het vak bij.

De opdrachtgever wil nog wat extra werk gedaan hebben. Geen probleem! Jij hebt een goede band met hen opgebouwd en met één belletje naar de projectleider komt het meerwerk in orde.

De aanpassing geef je door voor de revisietekening en de ochtend zit erop.

Met je tablet bestel je de laatste materialen voor volgende week en werk je direct jouw urenadministratie bij. Vervolgens ga je naar kantoor voor een afdelingsbijeenkomst.

Er wordt een nieuw project aangekondigd. Een mooie uitdaging voor het team. Na deze bijeenkomst nog even bijpraten tijdens de maandborrel en daarna op naar huis!

Wat verwachten wij?

Wij zijn op zoek naar een betrokken en betrouwbare teamspeler voor onze groeiende projectafdeling. Samen zorgen we ervoor dat jij je in één van onze teams thuis voelt!

 • Afgeronde technische opleiding (Elektrotechniek).
 • Aanvullende vakgerichte trainingen.
 • Ruime ervaring in het vak, bij voorkeur in de utiliteit.
 • VCA VOL diploma en een rijbewijs.
 • Leidinggevende capaciteiten.
 • Sollicitatieprocedure

  Solliciteer direct online. Wij beoordelen jouw CV en motivatie. Op basis daarvan nodigen we je eventueel uit voor een eerste gesprek.

  Het eerste gesprek zal plaatsvinden met onze HR Adviseur Marjolijn Terlouw, mogelijk aangevuld met een afdelingsmanager.

  Voor sommige functies vindt er een tweede gesprek plaats of spreken we een proefdag af. Dit geeft jou een goed beeld van het werk, de collega’s en de prettige sfeer.

  Na het gesprek zetten we alles op een rijtje en nemen we een besluit. Bij een positieve uitkomst zullen we samen de laatste praktische details afstemmen.

  Daarna is het een kwestie van tekenen en aan de slag. Welkom bij het team!

  Over ons

  Installatiebedrijf Van Rennes is met een betrokken team van ruim 100 professionals uitgegroeid tot dé betrouwbare installateur van de Hoeksche Waard.

  Sinds 1956 zijn we in Klaaswaal gevestigd, op een halfuurtje van Rotterdam. Wij zijn gericht op een totale ontzorging en regelen alles van A tot Z voor ieder installatieproject.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier