Leerling operator
Actief Werkt! Etten-Leur
Etten-Leur, Noord-Brabant
19 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Dit is niet zomaar een vacature. Dit is je kans op een betere toekomst met vast werk. Je gaat werken bij een multinational die uitgeroepen is als Top Employer 2018.

Wil jij je ontwikkelen van productiemedewerker tot procesoperator, waarbij je overal aan de bak kunt tegen een goed salaris?

Je krijgt dan op kosten van Actief Werkt een opleiding tot procesoperator. Met een combinatie van werken en leren kun je in 2 jaar een erkend MBO diploma behalen.

Wij regelen dus jouw diploma, én direct een baan als operator. Je wordt begeleid bij je studie en je werk.

Wat doe je als operator in opleiding?

Je bent als operator bij Saint Gobain Isover een belangrijke schakel in het maken van isolatiemateriaal. Je bedient de machines, voert controles uit en lost storingen op zodat de lijn nooit stilstaat.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier