Supply Chain Employee
Kyocera Senco
Lelystad, NL
2 dagen geleden

Afstemmen met internationale leveranciers

en werken aan de toekomst, bij ons krijg jij deze mogelijkheid. Jij houdt je als Supply Chain Employee / Demand Planning bezig met het bestelproces en de beschikbaarheid van onze producten.

Naast Demand planning voel jij je helemaal thuis bij taken als het verwerken van orderbevestigingen, het regelen van transport , de levertijdbewaking en het helpen verbeteren van onze processen zodat wij verder kunnen bouwen aan de afdeling Stock Control . Een ultieme kans dus!

Jij bent succesvol in je werk als Supply Chain Employee / Demand Planning door het :

 • administratief afhandelen van de inkoop-, productie- en assemblageorders.
 • optimaal beheren van de voorraad- en forecast planning.
 • optreden als gesprekspartner voor zowel interne klanten als leveranciers.
 • nauw samenwerken met onze tactisch inkopers en customer service.
 • analyseren van het inkoopproces en komen met verbetervoorstellen.
 • Wie zijn wij?

  Kyocera Senco is een bekende naam in de internationale bouwwereld. Wij distribueren hoogwaardige industriële spijker-, niet- en schroefsystemen, bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw en houtverwerkende industrie naar alle Europese landen, het Midden Oosten en Afrika.

  Je kunt dus wel stellen dat verbinden létterlijk ons vak is. Deze verbinding staat ook centraal als het gaat om werken bij Kyocera Senco.

  Je komt namelijk te werken in een enthousiast, betrokken en gedreven team. Je nieuwe collega’s zijn enthousiast en expert in hun vakgebied.

  Wij hebben een groot aantal vestigingen binnen Europa.

  Kennis en kunde

  Jouw analyses voor deze job zijn altijd nauwkeurig. Werken in een team doe je met plezier. Als stockplanner ben je communicatief, zeer vasthoudend en werk je oplossings- en servicegericht naar de klant.

  Verder heb jij als stockplanner :

 • een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Transport, Logistiek of Economie ; ervaring met operationele inkoop, voorraadplanning en bestelprocessen is een pre , maar een starter is ook welkom.
 • een MBO opleiding afgerond in Logistiek of Economie en een aantal jaar werkervaring op een inkoopafdeling in een internationale organisatie.
 • een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • kennis van Word, Excel is vereist
 • kennis van SAP en / of Slim4 is een pre
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Je begint gelijk met een contract voor onbepaalde tijd! Je krijgt een uitgebreid en zorgvuldig inwerktraject aangeboden waarbij je goed begeleid zal worden door een team ervaren collega’s.

  Werken bij Kyocera Senco is werken in een internationale en dynamische omgeving, waar informele omgangsvormen centraal staan.

  Naast de goede standaard arbeidsvoorwaarden bieden wij o.a. een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier