Lasser, constructiebankwerker
Regiodienst
Amstelveen, Netherlands
5 dagen geleden

Introductie

Ben jij een constructiebankwerker en heb je ervaring met mig-mag, tig en elektrodelassen? Heb jij gewerkt met staal, RVS en aluminium binnen de apparatenbouw?

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde constructiebankwerker, lasser met ervaring. Zij zijn een toonaangevende organisatie in de machinebouw en willen dat jij vanaf tekening de nieuwe machines in elkaar gaat zetten.

Organisatie

De organisatie is een las- en constructiebedrijf gevestigd in de regio Noord-Holland, zij maken verschillende machines. Tevens worden reparaties en revisies uitgevoerd.

Kernwaarden van de organisatie zijn kwaliteit, flexibiliteit en vooruitstrevend.

Functie

Bankwerken en lassen van onderdelen binnen de machinebouw. Laswerkzaamheden omvatten mig-mag, tig en elektrode lassen, zowel staal, RVS als aluminium.

Het gaat om een zelfstandige functie van 40 uur per week met zicht op vaste aanstelling.

Functie eisen

Van jou als constructiebankwerker, lasser vragen wij het volgende :

 • Ervaring in de machinebouw als constructiebankwerker / lasser
 • Ervaring met mig-mag, tig en elektrodelassen
 • Ervaring met RVS en aluminium
 • Zelfstandige en gemotiveerde werkhouding
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Noord-Holland of Zuid-Holland
 • Aanbod

  Wij bieden en uitdagende baan bij een organisatie die staat voor kwaliteit en innovatie. Binnen het team heerst een open en informele werksfeer.

  Er wordt een beloning volgens CAO geboden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je volop de mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier