Isolatiemonteur
Q-Interim
Sittard, NL
13 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij de onmisbare schakel binnen de isolatie?

Voor een drietal opdrachtgevers in Zuid Limburg is Q-Interim op zoek naar ervaren isolatiemonteurs die o.a. bekend zijn met Armaflex.

In deze functie ga je fulltime aan de slag op diverse projecten in Limburg waarbij je de ene dag luchtkanalen in een grote fabriekshal gaat isoleren en de andere dag bezig bent met de isolatie van grote ketels op DSM.

Je werkt met diverse materialen zoals steenwol, glaswol, armaflex als isolatiematrassen om zo te zorgen voor de juiste geluidsisolatie, warmte- en koude isolatie.

Je isoleert leidingwerk, apparaten en / of ruimten in de industrie, bouw- en infrasector.

Onze klant draagt al 60 jaar zorg voor het besparen van energie, de bescherming van medewerkers en installaties, verbetering van de werkomstandigheden en het verkrijgen van de meest optimale veiligheid.

Zij werken volgens de CINI montagevoorschriften en zijn zij in staat nieuwe technologieën en inzichten in het vakgebied snel te integreren.

In de eigen werkplaats worden de onderdelen per project op maat voorbereid.

Een professionele organisatie die staat voor veiligheid, kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid. Een werkgever waar jij een mooie toekomst tegemoet gaat en er ruimte is voor persoonlijk ontwikkeling.

Wat is jouw profiel ?

 • ervaring met diverse isolatiematerialen;
 • lts installatietechniek afgerond is een pre;
 • vca certificaat is een pre;
 • eigen vervoer;
 • aanpakkersmentaliteit.
 • Wij bieden jou een salaris conform cao klein metaal waarbij we adv dagen direct uitbetalen. Je komt in een klein hecht team terecht waarop volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen.

  Zie jij jezelf en de klant jou, als een professionele aanvulling van het team dan bieden ze je graag een rechtstreekse aanstelling aan.

  Word jij onze nieuwe isolatie topper ? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier