Ben jij ZZP en wil je samenwerken?
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
16 dagen geleden

Introductie

Regiodienst is doorlopend op zoek naar ZZP’ers om mee samen te werken. Vanuit ons grote netwerk aan technische bedrijven krijgen wij met regelmaat de vraag naar een goede ZZP’er om mee te werken op een specifieke klus.

En dan doen wij datgene waar wij het beste in zijn, de juiste match maken! Wil jij ook meegenomen worden in onze selectie procedure?

Zou jij ook graag de garantie hebben uitbetaald te worden en gemakkelijker aan een nieuwe klus te komen? Dan vertellen wij jou graag meer over de constructies die wij aan kunnen bieden bij een samenwerking.

Organisatie

Regiodienst is een team van recruitment specialisten die werken als de bliksem, gespecialiseerd en gericht zijn op technici én bij jou in de buurt.

Het werven van de juiste technische kandidaten, daar zijn we goed in en daar hebben we lol in! Wij zijn ontstaan uit onze overtuiging dat de juiste match WEL gemaakt kan worden.

De match’, onze wedstrijd, is enerzijds de juiste technische kandidaat vinden voor de opdrachtgever en anderzijds de juiste werkplek voor de technische kandidaat.

Regio staat voor onze lokale aanwezigheid. Dienst omdat wij met onze unieke werkwijze succesvol de juiste match maken en dat non-

stop, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze missie is om met het team het meest actief te zijn in werk. Het blij maken van de kandidaat, de opdrachtgever en niet te vergeten onszelf.

Win, win, win! De basis van een goede relatie.

Hoe? Nou, wij zijn bereikbaar, wij luisteren en kunnen snel de juiste service bieden.

Functie

Er zijn verschillende klussen die langs zullen komen, van 1 week tot een half jaar ( of misschien wel langer?) voor verschillende projecten en organisaties.

Van grote organisaties tot MKB bedrijven, van utiliteit tot woningbouw of particulieren klussen. Geef bij ons aan welke klussen de voorkeur hebben zodat wij jou kunnen matchen!

Functie eisen

Om samen te werken met Regiodienst zien wij graag het volgende :

 • In het bezit van eigen gereedschap, rijbewijs en vervoer
 • In het bezit van een KvK en VAR verklaring
 • Verzekerd zijn voor eigen schade
 • Afgeronde opleiding en werkervaring
 • Een goede instelling en een portfolio met tevreden klanten waar wij een referentie kunnen afnemen.
 • Aanbod

  Wanneer jij gaat samenwerken met Regiodienst dan :

 • Kan je kiezen voor de regeling waarbij je altijd uitbetaald krijgt, ook al betaald de klant niet. ( meer info geven wij graag! )
 • Wij zoeken actief mee naar een goede klus voor jou.
 • Zodra er een klus langs komt, maken wij de juiste match, ben jij diegene die we zoeken? Dan bellen we jou meteen!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier