Jurist Bezwaar en Beroep
EIFFEL
Den Haag
5 dagen geleden

DIT GA JE DOEN

Als jurist bezwaar en beroep ga je wezenlijks iets bijdragen aan de toekomst van mens en maatschappij. Als er ergens momenteel veel te betekenen valt, is het wel bij Rijksoverheid.

Wat denk je bijvoorbeeld dat de corona crisis inhoudt voor het werk bij het UWV, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Of denk bijvoorbeeld aan de impact van de toeslagenaffaire bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen Als jurist binnen de overheid bij EIFFEL doe je ervaring op bij meerdere toonaangevende rijksorganisaties.

Je werkt aan afwisselende opdrachten en vergroot hiermee snel jouw kennis, bouwt een groot netwerk op en ontdekt waar je in uitblinkt.

Hierbij word je ondersteund door de Performance Manager, die jou helpt om het maximale uit je ontwikkeling te halen. Zo werk jij actief aan je professionele bucketlist en ontwikkel je jezelf niet alleen als jurist, maar ook als mens.

Spot je naast je directe bezigheden en lopende projecten een unieke kans voor jezelf, de klant of EIFFEL? Dan heb jij het lef deze te pakken, wat je het ideale teamlid maakt.

Wil je een artikel schrijven, een propositie ontwikkelen, potentiële nieuwe collega’s vertellen over je werk of een training geven?

Graag! Sterker nog, een blik die verder reikt dan je functieomschrijving is meer dan welkom :

 • Van werk coördineren en junioren begeleiden tot zelf de regie voeren over complexe dossiers en bezwaarschriften en beroepszaken afhandelen;
 • Van termijnen bewaken en hoorzittingen voorzitten tot adviezen schrijven en besluitvorming begeleiden.
 • WERKEN BIJ EIFFEL

  Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende organisaties.

  Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

  Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke groeimindset.

  Hierbij werk je als EIFFELaar nooit alleen. Bij ons sta je als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn.

  Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren.

  We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega's die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertise teams, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van artikelen.

  De cultuur van topprestaties, maar ook van en mee ondernemen binnen een groeiend consultancy- en interim-bureau maakt dat EIFFEL een omgeving biedt om alles en meer uit jezelf te halen.

  Wil je een indruk krijgen hoe een jaar er bij ons uit kan zien? Check hier het jaar 2021 in 2 minuten!

  DIT BEN JIJ

  Aangezien de markt volop in beweging is en de wetgeving nogal eens verandert, geldt ook voor jou dat je allesbehalve achter je bureau blijft zitten.

  Je zorgt dat je bijblijft, stapt makkelijk op mensen af en gelooft dat je als team meer en sneller resultaat behaalt dan in je eentje.

  Heb je een idee over hoe een juridisch proces beter kan? Wil je voorstellen een oplossing buiten het formele juridische traject te zoeken of iets overleggen met de arbeidsdeskundige, verzekeringsarts of andere belanghebbenden?

  Je pakt de telefoon of pen en komt in actie.

  Omdat we jouw betrokkenheid, flexibiliteit en initiatief waarderen, zetten we vol overtuiging de deuren van ons netwerk voor je open.

  Een organisatie van meer dan 250 collega juristen om mee te sparren, expertiseteams om kennis mee te delen, je bent er graag onderdeel van.

  Zowel binnen Team EIFFEL als Team Rijksoverheid doe je waardevolle contacten op. Over carrièreontwikkeling gesproken.

  Daarnaast heb je :

 • een afgeronde HBO- of wo-opleiding in Rechten;
 • minimaal 1 jaar ervaring als jurist bezwaar en beroep of in een soortgelijke rol;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • DIT KRIJG JE VAN ONS

  In ruil voor jouw inzet en harde werk, krijg je van ons wat je verdient :

 • Bruto maandsalaris tussen 2.700 en 3.500 euro op basis van 40 uur per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding van € 60,- netto per maand;
 • Leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.
 • Om jouw groei te faciliteren, maken we tijd vrij voor goede begeleiding en hebben we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen.

  Daarnaast investeren we voortdurend in een inspirerende werksfeer, wat je terugziet in activiteiten als citytrips, boottochtjes over de grachten, een 30-Seconds toernooi, het jaarlijkse nieuwsjaarfeest en een potje lasergamen in de parkeergarage onder het kantoor van EIFFEL.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier