(Jr.) Calculator Klimaattechnische Installaties
TEQOIA
Arnhem
1 dag geleden

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie word je - indien nodig - intern opgeleid tot volwaardig calculator en ga je offertes opstellen voor de meest uiteenlopende installatietechnische projecten waarbij duurzaam verwarmen en koelen centraal staat.

Het doel is dat je naast het maken van calculaties ook een adviserende rol aan zal gaan nemen waarin je ondersteuning biedt aan opdrachtgevers uit de installatiebranche en het aanspreekpunt wordt voor technische vragen van klanten.

Bij uitstek is dit een vacature voor een calculator die op zoek is naar verbreding van zijn functie. Er wordt niet verwacht dat je volledig op de hoogte bent van de laatste technologische toepassingen.

Deze kennis kan aangeleerd of bijgespijkerd worden door het eigen opleidingscentrum.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde MBO en / of HBO opleidingrichting installatietechniek, energietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwen bij voorkeur enige ervaring opgedaan als calculator in een installatietechnischeomgeving, hetzij als stagiair(e).
 • Dit houdt in dat ook ambitieuze starters gevraagd worden om te reageren;
 • Vanzelfsprekend dien je te beschikken over een dienstverlenendeinstelling en ziet uitdaging in het bieden van oplossingen met een commerciëleinslag;
 • Een redelijke tot goede beheersing van de Duitsetaal is wenselijk.
 • Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever is een expert op het gebied van duurzame klimaattechnologie met een sterke focus op warmtepompen. Het biedt producten en ondersteunende diensten met betrekking tot o.

  a. verwarming, sanitair, engineering en service voor bijzondere projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw. Deze groeiende organisatie en kennispartner voor de installatiebranche bestaat uit een team van circa 100 medewerkers, wordt gedreven door kennis, de toepassing van hoogwaardige producten en een kwalitatieve dienstverlening.

  Wat kun je van ons verwachten?

  In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

  Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier