Arts spoedeisende hulp KNMG
St. Anna Zorggroep
Bogardeind 2
5 uur geleden

Jouw functie

De spoedeisende hulp van het St. Anna Ziekenhuis ontvangt per jaar gemiddeld 12.000 patiënten met een grote diversiteit aan acute zorgvragen.

De afdeling bestaat dan uit 8 behandelkamers (incl. acute kamer), een triagekamer en een bucky kamer.

Het team op onze spoedeisende hulp is een bevlogen, betrokken en hecht team wat goed samenwerkt. Het Sint Anna Ziekenhuis heeft meegedaan aan een landelijk onderzoek naar de psycho sociale arbeidsbelasting op de SEH en kwam daar als één van dé beste uit op het vlak van de werkdruk.

Dat heeft alles met ons team te maken! Het huidige team bestaat uit 2 SEH-artsen, een jonge groep van 11 enthousiaste ANIOS, AIOS huisarts geneeskunde, coassistenten en circa 20 SEH verpleegkundigen.

Als SEH arts bij het Anna ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de coördinatie en bewaking van de medische zorg. Naast het leveren van directe patiëntenzorg aan alle patiënten op de SEH ben je een onderwijzer, je begeleidt en superviseert de arts-assistenten, de AIOS Huisarts Geneeskunde, de verpleegkundigen en de coassistenten.

Samen met het SEH team ben je bezig met het verder vormgeven van de afdeling. De goede contacten met de medische staf en de besturen zorgen ervoor dat de SEH een kernpositie binnen het ziekenhuis heeft waar je samen kunt bouwen aan een nog sterkere regionale positie!

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste en communicatief sterke KNMG gecertificeerde SEH-arts. Gedrevenheid, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn sleutelwoorden die goed aansluiten op jouw persoonlijkheid.

Je hebt ervaring en affiniteit met het bieden van onderwijs in de vorm van training on the job naast het scholingsprogramma.

Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te brengen!

Ben je bijna klaar met de opleiding SEH-arts? Zoek je een plek waar je kunt bouwen? Dan nodigen wij je uit je belangstelling kenbaar te maken.

Wat bieden we je?

Een hechte club van collega’s en veel aandacht voor het team. Het betreft een vacature voor 24 - 36 uur gemiddeld per week.

Salariëring vindt plaats conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen.

Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Wat betreft de studieregeling volgen wij de AMS.

Wie zijn wij?

Het St. Anna Ziekenhuis, gevestigd in Geldrop en Eindhoven, staat midden in de samenleving en biedt kwalitatief hoogwaardige zorg, dichtbij en in een omgeving die een gevoel van thuis’ oproept. Aangenaam Anna.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier