Service medewerker ongediertebestrijding
Rentokil Initial
Amersfoort, Nederland
4 dagen geleden

De organisatieBen je niet bang aangelegd en ook nog eens op zoek naar een dynamische en zelfstandige functie. Reageer dan snel op deze vacature! Uiteraard zullen we je hiervoor opleiden en zul je de eerste 6 weken alles onder de knie krijgen.

Vanuit huis zul je dan ook jouw eigen regio gaan bezoeken en naast het eventuele verwijderen van ongedierte, ook het plaatsen en advies geven voor preventie bij de klant.

Je zal een uitvoerig inwerkprogramma krijgen waarbij je ook een vakbekwaamheidsdiploma moet behalen! Vanwege de groei zijn we ook zeker op zoek naar mensen die nadat ze de basis goed onder de knie hebben, eventueel de verdere specialisaties willen gaan leren Als marktleider op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte in Nederland weten wij als geen ander hoe we ongedierteproblemen moeten aanpakken.

Met ongeveer 300 medewerkers verspreid over 5 vestigingen in Nederland is er altijd een vakman in de buurt die op professionele wijze de ongediertebestrijding en -preventie kan uitvoeren.

Rentokil Pest Control is internationaal marktleider.Functie en verantwoordelijkheden In deze functie hebben we ruime opleidingsmogelijkheden en een uitgebreid inwerktraject.

Als je goed opgeleid en ingewerkt bent is het een zeer zelfstandige functie. Onze (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en je wordt optimaal gefaciliteerd, zodat jij altijd onder optimale omstandigheden je werk kunt doen.

 • In deze functie ben je verantwoordelijk voor : Het zelfstandig uitvoeren van inspecties en het maken en beoordelen van (ongedierte) risico-inventarisaties;
 • Je informeert je klanten en verzorgt voorlichting van onze klanten over preventie en wering van ongedierte; Vanuit je zelfstandigheid maak je een eigen werkplanning;
 • Je werkt kwalitatief en volgt processen. Daarbinnen heb je een hoge mate van zelfstandigheid Uiteraard voer je werkzaamheden uit ten behoeve van ongediertebestrijding.

  Jouw profiel Wat we van je vragen zijn is, een goede dosis enthousiasme en affiniteit met de branche. Verder moet je het leuk vinden en kunnen om zelfstandig te werken.

 • Je houdt ervan om service te verlenen. Verder beschik je over de volgende competenties : MBO4 werk- en denkniveau; Je bent technisch handig of hebt twee rechterhanden;
 • Ben je bereid om te leren en een uitgebreid inwerktraject te volgen; Vind je het belangrijk om actief bezig te zijn in een baan, je zal soms in bijvoorbeeld kruipruimtes komen of op zolders;
 • Ben je communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk; Geen 9-5 mentaliteit, flexibel zijn om inspecties te doen en problemen op te lossen soms buiten werktijden als de klant hierom vraagt.

 • Wij bieden Een goed salaris met een leuke bonus en extra toeslagen; 24 vakantiedagen; 8% vakantiegeld; Een auto voor eventueel ook privé gebruik;
 • Mogelijkheid om te ontwikkelen en te leren; En uiteraard een goede werksfeer, informele omgeving en veel zelfstandigheid.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag in aanmerking komen? Solliciteer dan snel via onderstaande knop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier