BBL Stagiaire
Action
Zuid-Holland LEIDEN, Langegracht 3-5
3 dagen geleden

DIENSTVERBAND

Parttime, minimaal 24 uur per week)

Als stagiair zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen.

WAT GA JE DAGELIJKS DOEN

Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen.

Gedurende de dag ben je verder bezig met de winkel- en schapindeling en maak je in overleg met de (Assistent) Bedrijfsleider nieuwe kopstellingen en bouw je gedeelten van de winkel om.

Je speelt hierbij in op commerciële thema’s, slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

Je spiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke en vlotte wijze.

Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dag schoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

WAT KENMERKT EEN STAGIAIR BIJ ACTION ?

Een Stagiair van Action is klantvriendelijk, netjes en harde werker. Je bent creatief bij het indelen van onze schappen, teamgericht en kunt goed hoofdrekenen.

Dit alles doe je in een gestructureerde en nette winkel.

En verder :

 • Je volgt een BBL-opleiding richting detailhandel, of bent van plan om deze te gaan volgen;
 • Je bent bereid om naast je lessen op school, ten minste 24 uur per week te werken;
 • Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en de avonduren te werken;
 • Ervaring in de detailhandel is niet strikt noodzakelijk;
 • Minimaal 16 jaar i.v.m. kassawerkzaamheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • JIJ ALS STAGIAIR BIJ ACTION

  Naast een salaris volgens de Action CAO en 15% korting op je aankopen bij Action zijn er door de snelle groei van onze winkels doorgroei mogelijkheden bij Action.

  Als Stagiair kun je doorgroeien naar (Assistent) Bedrijfsleider.

  VRAGEN ?

  Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Customer Support op telefoonnummer 0228 56 50 80. Zij helpen je graag verder!

  Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de retail en wil jij werken bij de succesvolle en snelst groeiende discounter van Nederland?

  Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure"

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier