Quality Release Coach/ Qualified Person (QP)
MSD
Oss, NB, NL
2 dagen geleden

REL000446

Ben jij een Qualified Person (QP), die leiding kan geven aan een Quality Release groep van 10 professionals? Wil je mensen coachen en sturen in het verbeteren van bedrijfsprocessen, hen ontwikkelen en inhoudelijk ondersteunen waar noodzakelijk?

Wil je daarnaast verantwoordelijk worden voor de batch disposition van de aan jou toegewezen productgroep (polymerics) en wil je verantwoordelijk worden voor goedkeuring van afwijkingen, investigations en changes?

Voor Pharmaceutical Operations - Oss zijn we op zoek naar een :

Quality Release Coach / Qualified Person (QP)

Welkom in ons team Pharmaceutical Operations - Oss verzorgt productie, verpakking en logistiek van een breed pakket producten, waaronder injectiepreparaten, tabletten, capsules en polymere toedieningsvormen.

De ruim 200 collega's van Quality Operations bestaande uit Quality Control (analytische, microbiologische en pharmacologische laboratoria), Quality Assurance, Quality Systems, Quality Compliance en Quality Release zien toe op het volgens de beste kwaliteitssystemen produceren, analyseren en vrijgeven van deze producten en medical devices.

Binnen de organisatie zijn 3 Quality release groepen, te weten voor Sterile, voor Solids en voor Polymeric Dosage Forms.

Iedere Quality Release groep wordt aangestuurd door een Quality Release Coach. De functie Als Quality Release Coach / Qualified Person (QP) voor Polymeric Dosage Forms geef je leiding aan een Quality Release groep van 10 medewerkers (twee QPs en acht Quality Release Officers).

Je coacht en stuurt je mensen in het verbeteren van bedrijfsprocessen en ontwikkelt en ondersteunt hen inhoudelijk waar noodzakelijk.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de batch disposition van de jou toegewezen productgroep van zowel bulk, intermediate als eindverpakt product.

Je adviseert je productie-eenheid op het gebied van compliance en kwaliteit en je bent verantwoordelijk voor goedkeuring van afwijkingen, investigations en changes.

Vanzelfsprekend kan je wet- en regelgeving op het gebied voor EHS (environment, health & safety) relateren aan de eisen die gelden binnen een GMP-

omgeving. Je functioneert als kennisbron op het gebied van wet- / regelgeving. Je werkt intensief samen met de collega Quality Release Coaches en rapporteert aan de Site Quality Head van Pharmaceutical Operations -

Oss.Tenslotte neem je deel aan diverse globale projecten Qualifications

 • Afgeronde WO studie Farmacie (of equivalent);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een kwaliteitsafdeling in een productiegerichte omgeving;
 • Meerdere jaren werkervaring als QP;
 • Goede coach, weet medewerkers verder te ontwikkelen;
 • Kennis van en ervaring met kwaliteits- en compliance richtlijnen en productieprocessen;
 • Kennis van / ervaring met lean processen en verbeteringen;
 • In staat om een kwaliteitsgerichte mindset te combineren met een praktische benadering en om dit goed op anderen over te brengen;
 • Sterke persoonlijkheid die in staat is zelfstandig besluiten te nemen;
 • Proactief, kritisch en stressbestendig;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Percentage in dienst : minimaal 80%
 • Over MSD Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

  We zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden.

  Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties Oss, Haarlem en Boxmeer.

  Voor meer informatie ga naar

  MSD als werkgever Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag wilt.

  Want continu verbeteren is een van onze drijfveren. Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers. Gedrevenheid, teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang.

  Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. In de diepte, door je te specialiseren in je vak, maar ook door jezelf te verbreden en door te groeien naar een leidinggevende functie.

  Internationaal of juist heel lokaal, er zijn talloze andere mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie.

  Werken bij MSD is werken in een dynamische high tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Oss, Haarlem en Boxmeer. Wij bieden

  Werken bij MSD betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent.

  Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden :

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • MSD Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules
 • Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze uitdagende functie, nodigen we je uit om online je curriculum vitae en een motivatiebrief te versturen.

  Sluitingsdatum De sluitingsdatum voor sollicitaties op deze functie is op 7 augustus 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier