Java Developer - Overheid
CGI
Rotterdam, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Position Description Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de digitale overheid en de maatschappelijke vraagstukken waar we met elkaar voor staan?

Bel of Whatsapp met Mark Hartman via!Als Java ontwikkelaar houd jij je bezig met het realiseren van mooie en innovatieve oplossingen voor de Nederlandse overheid.

 • Hoe? Het ontwerpen en ontwikkelen met Java in een van onze complexe projecten.
 • Waarom? Om met jouw code het verschil te maken in het hart van de digitale overheid in Nederland.
 • Waar? Bij CGI in Rotterdam, dé IT-specialist op het gebied van digitale overheid.
 • Met wie? Met een DevOps team van tussen de 3 en 9 professionals. Als Java Developer werk je in een hecht team van gedreven professionals, we werken met de nieuwste frameworks en tools.
 • En je kennis, gebruik je meteen in projecten mét maatschappelijke relevantie. Dat is inspirerend en gaaf!"- Marc ter Braak Java Solution Architect - Wat breng je mee?

  Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. We verwachten meer van je dan alleen het goed kunnen ontwerpen en ontwikkelen met Java.

  Een natuurlijke drang om het beste uit jezelf en je DevOps-team te halen. Een kritische en nieuwsgierige kijk op zaken vinden we belangrijk en je ziet uitdagingen in situaties waarin wordt afgeweken van de gebaande paden. Daarnaast heb je :

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Ervaring met Java, SQL, Automatisch test scripting, System administratie (Unix / Linux)
 • Minstens 3 jaar ervaring in Java Software Development aangevuld met test ervaringNatuurlijk zijn wij benieuwd in welke tools en platformen jij uitblinkt of welke certificaten je hebt behaald.
 • Ons aanbod?De mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen.

  Een rol in ons CGI verhaal. Wij willen het beste uit jou halen!Are you ready to be part of our story?"Waar kom je terecht?

  Binnen de unit Government Digital Services, onderdeel van de sector Government, hebben we te maken met een diversiteit aan overheidsklanten.

  Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren.

  CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze sector wordt geconfronteerd.

  Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams.

  Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale overheid.

  Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burgers en bedrijven.

  Zo werken wij voor onze klanten onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (digitale) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

  Interesse?Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mark Hartman, Director Consulting Services viaof via .

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter viaof via hebben een Global Recruitment Policy dat wij niet samenwerken met externe partijen.

  Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld., Zuid-Holland, NederlandPosition dienstverband : Full Time

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier