Logistiek medewerker
CareerValue B.V.
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Ze zoeken hier een Oracle met het hetliefst minimaal 2 jaar werkervaring. Het is belangrijk dat jij goedin staat bent om de juiste informatiebehoefte van de klanten tevertalen naar de juiste Oracleoplossingen.

Nadat er een behoefte isaangegeven door de klant kom jij in beeld. Wat is de behoefte?Waarom wil de klant juist deze oplossing?

Etc. Je bent in beeldvanaf de bepaling van die behoefte tot aan de oplevering van deuiteindelijke oplossing. Je staat sterk in je schoenen en bent instaat om samen met de klant tot de juiste oplossingen voor de klantte komen.

Verder fungeer je als sparringpartner voor klanten en jeteam. Je zal verantwoordelijk worden voor zowel het ontwerp, hetontwikkelen en het beheer van de applicaties bij jouwklant.

Ze zij opzoek naar een Oracle (Apex)consultant met geruime ervaring met PL / SQL en zal ook Apex ervaringworden gevraagd.

Binnen deze functie word je ingezet op uitdagendecomplexe Oracle (Apex) vraagstukken bij diverse klanten. Zoalshierboven al aangegeven loopt het type klant ver uiteen wat veeluitdaging en variëteitbiedt.

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal een HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Jehebt minimaal 3 jaar ervaring als Oracle Developer (PL / SQL, SQL,APEX) (versie 9i t / m 12g);
 • Ervaring met Java,JavaScript en / of jQuery is gewenst;
 • Je bent pro-actiefen niet verlegen;
 • Je denkt niet in problemen maar inoplossingen;
 • Je hebt een professionele houding engoede communicatieve skills;
 • Uitstekende beheersingvan de Nederlandsetaal.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier