Verpleegkundige Nij Statelan
KwadrantGroep
Noord West Fryslân op zoek naar een Verpleegkundige, NL
3 dagen geleden

Voor de Paletgroep zijn wij voor locatie Nij Statelân in de regio Noord West Fryslân op zoek naar een Verpleegkundige

Voor Nij Statelân in de regio Noord West Fryslân zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige voor gemiddeld 24 uur per week

Over de functie

Zorgen doe je samen. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een zelforganiserend zorgteam. Onder regie van de cliënt zorg je samen met je team voor de best passende oplossingen.

Je coördineert het zorgproces, voert verpleeg- en zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces.

Je ondersteunt, begeleid en coacht collega’s en geeft voorlichting.

Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen en het welzijn te bevorderen van de cliënt en zijn of haar omgeving.

Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van het bestaande netwerk.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van minimaal een diploma verpleegkundige niveau 4;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent bereid alle diensten te draaien (dag-, avond, nacht en weekenddiensten);
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Over ons

  Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg.

  Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties.

  Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop.

  We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

  Ons aanbod

  Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 40.

  Het salaris is conform de cao VVT. De functie is in eerste instantie tot 1 mei 2021 met kans op verlenging en een vast dienstverband.

  Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier