Junior engineer civiele techniek
bouwhuysch
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Als je net (of bijna) klaar bent met je studie is deze rol als junior engineer civiele techniek de ideale eerste stap in je civiele loopbaan.

We gaan samen met jou in gesprek om erachter te komen welke richting goed bij je past. We vertellen je meer over hoe het is om nu echt aan de slag te gaan in de civiele techniek en welke functies er allemaal zijn.

Door persoonlijke coaching creëren we jouw persoonlijke maatwerktraject. Voor de één is dat een generalistische functie met projectmanagement, voor de ander kan dat juist een specialistische richting zijn met ontwerp op civieltechnische projecten.

Ook kijken we of je beter bij een aannemer of ingenieursbureau past. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt gekeken naar de werklocatie.

Moet je nog afstuderen? We kunnen ook samen met je kijken naar een werkomgeving waarin er ruimte is voor een afstudeeronderzoek.

Wil jij als junior engineer civiele techniek jouw loopbaan beginnen? Laat dan je gegevens achter en we bellen je dezelfde (werk)dag nog terug!

Jouw skills

 • Je hebt net je studie civiele techniek of technische bedrijfskunde afgerond, óf je gaat binnenkort afstuderen;
 • Je bent leergierig, proactief en niet bang voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Bouwhuysch heeft een groot netwerk en goede relaties met verschillende opdrachtgevers. Van top 5 aannemers tot regionale aannemers bij jou in de omgeving en van grote ingenieursbureaus tot specialisten in de markt.

  Elke relatie heeft haar eigen kenmerken, projecten en mogelijkheden. De vraag is, welke relatie van bouwhuysch past bij jou als junior engineer civiele techniek?

  Aan de hand van de huidige marktontwikkelingen, je wensen en je persoonlijkheid gaan we samen op zoek. Geen ingenieur is immers hetzelfde.

  Dus waar jij je meer ontwikkelt op het gebied van assertiviteit of weerbaarheid, focust een andere starter civiele techniek misschien op contract- en procesmanagement.

  Het is maar net wat nodig is.

  Bepalen wat je nodig hebt gaat niet zomaar even op gevoel. Samen met de aan jou toegewezen coach van Bouwhuysch ga je aan de slag met jouw ontwikkeling.

  En geloof ons : dat is niet alleen handig in je carrière. Daarnaast duiken we uiteraard ook in de theorie achter ons vak om je technische kennis te verdiepen.

  Zodat jij als junior engineer civiele techniek precies weet welke kant je loopbaan op gaat.

  Benefits - Junior engineer civiele techniek

  Om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel aan de slag kan als junior engineer civiele techniek denken we hier graag over mee en staat er natuurlijk ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket tegenover vanuit ons.

 • Een bovengemiddeld salaris tussen de € 2.800,- en € 3.300,- bruto per maand;
 • De keuze tussen een leaseauto met tankpas, reiskostenvergoeding of een OV-jaarkaart;
 • Flexibele invulling van je verlofdagen;
 • Een sportabonnement;
 • Onkostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Investering in persoonlijke groei d.m.v. een op maat gemaakt coachingstraject en de mogelijkheid om kennissessies en trainingen bij te wonen;
 • En last but not least : op zijn tijd een lekkere borrel met je mede Bouwhuysch’ers.
 • En? Ben jij klaar om de fundering van je loopbaan in de civiele techniek te leggen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier