Software Ontwikkelaar Java Concern ICT
UWV
Amsterdam Sloterdijk
2 dagen geleden

Wat je gaat doen

 • Wat is de juiste vervolgstap in je loopbaan? Een belangrijke, maar vaak ook een ingewikkelde vraag. Wij zijn de IT-organisatie van UWV;
 • maatschappelijk aan de top, intellectueel uitdagend en met alle ruimte voor ontwikkeling. De uitdaging die jij zoekt bieden wij, gegarandeerd!

  Als software ontwikkelaar bij UWV werk je mee aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen, want dan zijn mensen op hun best.

  Onze IT-systemen en E-dienstverlening zijn enorm belangrijk om dit waar te kunnen maken. We zijn een grote IT-werkgever met toegang tot de data van miljoenen Nederlanders en met directe impact op het functioneren van onze maatschappij.

  Met 100 miljoen bezoekers per jaar op uwv.nl en werk.nl zijn wij de grootste digitale dienstverlener binnen het publieke domein.

  Het werkgebied software-ontwikkeling is heel belangrijk binnen UWV en specifiek ICT. Als software ontwikkelaar bij UWV heb je een breed en afwisselend takenpakket.

  Je werkt namens de afdeling software-ontwikkeling in een SCRUM-team met collega’s uit het eigen team maar ook met diverse collega’s van andere bedrijfsonderdelen waaraan wij onze diensten verlenen.

  Samen bekijken we wat voor jou de meest interessante omgeving is. En of een rol als Senior Developer of als Principal Developer het best bij jou past.

  Wat we van je verwachten

  Als gelouterde software ontwikkelaar zorg jij er met jouw Clean Code’voor dat de gebruikers van (nog te bouwen) applicaties binnen de organisatie gebruik kunnen (blijven) maken van stabiele, vlotte, betrouwbare en veilige software.

  Je hebt aantoonbare kennis, ervaring en technische affiniteit met het software-ontwikkelingsproces. SCRUM, DevOps, Agile, GIT, AzureDevOps (voorheen TFS / VSTS)en Security zijn voor jou geen onbekende termen.

  Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe omgevingen en bewaakt proactief de correcte werking. Je bouwt continu samen met jouw collega’s verder aan de verbetering van of een te bouwen software pakket / applicatie.

  Je bent een echte proactieve en communicatieve teamplayer, maar je kan ook prima zelfstandig je werk uitvoeren. Ook weet je jouw werk goed te organiseren en te prioriteren.

  Binnen UWV wordt gewerkt op basis van vertrouwen in vakmanschap’ en ook dit jaar zijn wij weer gecertificeerd als Top Employer.

  Dit betekent dat wij op zoek zijn naar IT-talent dat zich bewust is van de eigen kwaliteiten en nieuwsgierig is om zichzelf verder te ontwikkelen.

  Als basis neem je mee :

  Opleiding / kennis

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Kennis / ervaring met enkele van onderstaande zaken :

 • Azure DevOps;
 • Java (8);
 • Spring Boot Framework;
 • ReST services;
 • Event Sourcing en Event Driven (software) architectuur;
 • CI / CD straten;
 • Event Driven technologie, zoals bijvoorbeeld MQ;
 • Axon Framework;
 • GIT;
 • JSF (Facelets);
 • spring MVC;
 • Agile / Scrum;
 • Safe;
 • Oracle Certified Professional (OCP) SE 8 certificering;
 • Oracle database kennis;
 • JPA Java presistence architecture ervaring;
 • MQ series.
 • Wat je van ons kan verwachten

  Als UWV willen we het beste voor onze mensen betekenen. Ons streven is een goede werk-privé balans en continue ontwikkeling van onze medewerkers.

  Daarnaast bieden we een uitdagende baan en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een prima salaris, vakantiegeld, een dertiende maand, een modern keuzeplan arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke regelingen voor diverse vakopleidingen en verdere ontwikkeling.

  De salarisindicatie voor een software ontwikkelaar bedraagt minimaal € 3.878,36 en maximaal € 6.425,29 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.

  Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%).

  Bij ons gaat het zeker niet om alleen uren schrijven. Wij kijken naar de mens en bij ons is werk en privé prima te combineren.

  Met deels thuiswerken maar ook met een mooie kantoorlocatie naast station Sloterdijk.

  Je krijgt ook alle ruimte om dingen écht beter te maken, jezelf verder te ontwikkelen met diverse opleidingen, binnen werktijd.

  Met een team van leuke collega’s met humor en verstand van zaken waarmee je samenwerkt aan een mooi maatschappelijk belang.

  Iets meer over ICT binnen ons bedrijf

  UWV is een maatschappelijk dienstverleningsbedrijf dat draait op ICT. E-dienstverlening staat hoog in het vaandel. We bieden dienstverlening die past bij de wensen van de burger, werkgevers, politiek en overige stakeholders.

  Binnen de Informatievoorziening (IV) organisatie werken we hieraan met 1600 professionals. Veelal vanuit het hoofdkantoor te Amsterdam Sloterdijk.

  Dit doen wij in nauwe samenwerking met externe ICT-leveranciers.

  De belangrijkste IV-thema’s zijn ondergebracht in vijf IV-domeinen. Dit zijn : Infrastructuur & Informatiebeveiliging, E-dienstverlening, E-werken, Bedrijfsvoering en Gegevenshuishouding.

  Sleutelwoorden hierbij zijn stabiliteit, continuïteit, veiligheid, vereenvoudiging en modernisering

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier