Procesoperator
Yourprofessionals
Zoetermeer, NL
6 dagen geleden
source : JobBoost.io

Wil jij in deze tijd van het corona virus je steentje bijdragen door ervoor te zorgen dat medische instellingen bevoorraad blijven?

Heb je ervaring als verpakkingsoperator en kennis & ervaring in het werken met Tetra pak machines? Deze organisatie is direct op zoek naar meerdere Procesoperators om de fabriek draaiende te houden, om de frontlinie te ondersteunen in de strijd tegen deze crisis.

Ga jij ze hier bij helpen? Reageer dan nu op deze vacature als Procesoperator!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Waar jij terecht komt als Procesoperator :

Deze organisatie is een grote, internationale speler op het gebied van voeding. Op jouw afdeling in Zoetermeer wordt voornamelijk vloeibare, medische voeding voor ziekenhuizen en babyvoeding gemaakt.

Vanwege het corona virus is er extra productiecapaciteit nodig, waardoor er momenteel gezocht wordt naar vijf operators met ervaring in Tetra Pak ervaring, die snel kunnen starten.

Het bedrijf kenmerkt zich als een open, enthousiaste en betrokken organisatie en heeft collegialiteit hoog in het vaandel staan.

De medewerkers die hier momenteel via ons lopen, zijn dan ook uitsluitend positief.

Functieomschrijving

Dit ga jij doen als Procesoperator :

Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor het draaiende houden van en het sturen van de processen en machines binnen de fabriek.

Je bent op verschillende lijnen werkzaam en voert bediening, controle, ombouw, reiniging en administratieve werkzaamheden uit.

Samen met je team zorg je in de vijf ploegen dat de medische voeding constant geproduceerd blijft worden. Verder wordt er van je verwacht dat je veilig werkt en je bijdrage levert aan het continu verbeteren van lopende processen.

De operator werkt volgens procedures en werkinstructies om aan de gestelde kwalitatieve eisen van de voedingsmiddel-delen / farmaceutische industrie te voldoen.

Omdat er binnen deze fabriek veelal met Tetra Pak machines wordt gewerkt, is kennis hiervan vereist.

Profiel

Waar moet je aan voldoen als Procesoperator?

 • Minimaal twee jaar werkervaring als operator;
 • Kennis en ervaring in het werken met Tetra Pak machines is vereist!
 • Bereid zijn tot het lopen in ploegendiensten.
 • Aanbod

  Wat krijg je als Procesoperator?

 • Een salaris indicatie dat kan oplopen tot 3000,- euro bruto per maand, exclusief ploegentoeslag,
 • Premievrij pensioen;
 • Reiskostenvergoeding van 0.19 eurocent per kilometer of volledige vergoeding op basis van openbaar vervoer.
 • Ga jij bijdragen aan de strijd tegen Corona en deze fabriek draaiende houden? Reageer dan nu met jouw cv (een korte motivatie vinden we leuk!).

  Vragen of ken je iemand die hier zeker een bijdragen aan kan leveren? Neem dan contact op met Ingmar Adema via 0682516983.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier