Parttime Klantcontact Medewerker bij ING in Ede
YoungCapital
Ede, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

Als parttime klantcontact medewerker bellen klanten je als ze hun verzekering willen aanpassen of als ze vragen hebben over de diensten van ING.

Aan jou de taak om de klant zo goed mogelijk te informeren en te helpen.

Geeft een klant door dat hij verhuisd is? Dan voer je dat door in het systeem. Ook neem je meteen het verzekeringspakket van de klant door.

Je kijkt of hij goed verzekerd is of dat hij nog een schadeverzekering kan gebruiken. Heeft een klant een gloednieuwe auto gekocht en wil hij hier een autoverzekering voor afsluiten?

Jij vertelt wat de beste mogelijkheden zijn. Met jouw commerciële skills zie je ook nu weer een kans om een extra verzekering af te sluiten.

Want als de klant ook een schadeverzekering afsluit, dan kan hij met een gerust hart de weg op. Verandert de klant iets aan zijn verzekeringspakket, dan voer je de wijzigingen door in het systeem.

Werkdagen en -tijden

Je kunt als parttime klantcontact medewerker kiezen voor een contract van 16-20, 16-24, 20-28, 24-32 of 28-36 uur. De werktijden zijn flexibel in te delen tijdens de openingstijden van de afdeling : van maandag tot en met vrijdag van 08.

00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Er wordt wel van je verwacht dat je een á twee avonden per week en een keer in de maand op zaterdag beschikbaar bent.

Daarnaast is het niet mogelijk om vakantie op te nemen tussen 9 juli en 2 september.

Sollicitatieprocedure

Als sollicitatieprocedure is er een assessmentochtend op dinsdag 1 en donderdag 3 mei. Het assessment bestaat uit een klikgesprek, rollenspel, rondleiding en meeluisteren met een gesprek.

Als je wordt aangenomen krijg je een 3-weekse fulltime training en daarna ga je parttime aan de slag als klantcontact medewerker.

De functie start op 21 mei.

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je hebt al wat commerciële werkervaring of ervaring met telefonisch klantcontact
 • Je bent fulltime beschikbaar voor de 3-weekse training
 • Weet je al wat af van schadeverzekeringen? Dan heb je een streepje voor
 • ok als je al je Wft Basis en / of Wft Schade Particulieren hebt, heb je een streepje voor. Heb je deze certificaten nog niet?
 • Dan kun je ze op kosten van YoungCapital behalen

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto-uurloon van € 12,54;
 • Een parttime baan vanaf 21 mei 2018 waarbij je je eigen dienstverband mag kiezen
 • Volledige ov-vergoeding;
 • Werk je een avonddienst? Dan krijg je een gratis avondmaaltijd;
 • In de toekomst opgeleid worden voor andere werkstromen, zoals mail en chat;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier