Consultant
Effect Personeelsdiensten
Raalte, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een personeelsbemiddelingsbureau gevestigdin Twente, de Achterhoek en sinds kort ook in Salland! Wij richtenons op de branches bouw, techniek, productie, logistiek en office.

Ons team bestaat momenteel uit 35 vakbekwame, gemotiveerde en zeergezellige medewerkers met een "hands-on" mentaliteit én de Twentsenuchterheid.

Jij komt onze collega’s Jochemen Gijs op de nieuwe vestiging in Raalte versterken. Omdat we hetsamen doen, zullen je collega's uit Oldenzaal & Lichtenvoordejullie vestiging regelmatig bezoeken om zo de teamspirit erin tehouden! De vestiging in Raalte is deze zomer geopend dus dit is hétmoment om in te stappen.

Samen met Jochem en Gijs ga jij ervoorzorgen dat ook deze vestiging een succes wordt. Voor een dagelijkselunch op kantoor wordt gezorgd en ook in Raalte staat de vrijdag-patatdag’ op het programma.

Ook organiseren we 2 á 3keer per jaar een grandioos teamuitje met alle locaties. Dit jaarzijn we naar Terschelling geweest en er staat nog een weekendjeKöln op het programma! En ja, voor jou hebben we natuurlijk ook eenplekje gereserveerd in de taxi.

Teambelang staatvoorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijnewerkomgeving. Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd enzullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf teblijven.

Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieveinbreng en initiatieven. Ook vinden wij ontwikkelen erg belangrijk,daarom hebben wij een groot studie- en opleidingsbudget zodat jijje persoonlijk kan ontwikkelen naar de persoon die je graag wilworden.

Functieomschrijving

Als consultant krijg je te maken met verschillende enafwisselende werkzaamheden. Juist dát maakt jouw werk ook zo leuk!Je dag begint met een zoektocht naar cv's op de bekendevacaturebanken, waaronder Indeed en Nationale Vacaturebank.

Ook pakjij de leads op die binnen zijn genomen via onze online kanalen. Jebrengt vraag en aanbod samen. Daarnaast beheer jij ook jouw eigenklantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk.

Hierdoor heb jedagelijks de meest interessante gesprekken! Zowel bij je klant opde zaak waar je bijvoorbeeld een contractonderhandeling voert, alsmet de kandidaat op kantoor waarvoor je op zoek gaat naar dé bestpassende werkuitdaging.

Functie-eisen

Wij zijn een jong team die snelschakelen, van een lolletje houden en we gaan voor al onzecollega's door het vuur. We zijn een hechte, jonge & fanatiekeclub mensen die wel van een lolletje houden.

Met zijn allen zijn wealtijd op zoek zijn naar de mooiste matches voor zowel de klant-als kandidaat. Daarnaast gaan we maar wat graag naar een tentfeestin het weekend.

Vieren we carnaval. Gaan we naar festivals. En zijnwe zeer sportminded. Herken jij jezelf hierin en in onderstaandepunten?

Dan zijn wij op zoek naarjou!

 • Je hebt een afgeronde HBOopleiding (bij voorkeur in commerciële of bedrijfskundigerichting);
 • Je bent in het bezit van rijbewijsB;
 • Én je woont in de omgeving vanRaalte / Nijverdal
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende en verantwoordelijkefulltime baan als accountmanager waarin je veel vrijheid en ruimtehebt voor je eigen (commerciële)acties;
 • Flexibele werktijden van 08.00u / 08.30utot 17.00u / 17.30u;
 • Mogelijkheid om gedeeltelijkthuis te werken ;
 • Een inwerktraject waarbijo.a. ons ATS systeem tot in detail wordt uitgelegd, je een internetraining over vacatureteksten schrijven volgt en meekijkt bij deverschillende afdelingen;
 • Wij geven extraaandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheidgerichte opleidingen te volgen ;
 • Je wordtbeloond met een uitstekend salaris mét bonusregeling enreiskostenregeling ;
 • De mogelijkheid tot hetkopen van extra vakantiedagen ;
 • Een lease auto,laptop en / of mobiele telefoon van de zaak staat tot demogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Bevalt het van beide kanten goed? Danzeg maar vast hallo tegen dat vastecontract;
 • En last but not least : je versterkteen geweldige club collega's!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier