Constructeur staalbouw
Gemeente Rotterdam
Rotterdam NL
2 uur geleden

Jouw rol

Voor de voorbereiding van verschillende projecten is binnen het ingenieursbureau behoefte aan een staalconstructeur. Je maakt hierbij deel uit van een team van specialisten op het gebied van beweegbare bruggen.

Jouw rol richt zich vooral op de constructieve stalen onderdelen van de objecten.

De komende jaren worden veel van de bestaande constructies in Rotterdam getoetst op constructieve veiligheid en zo nodig aangepast of zelfs vervangen.

Vanuit jouw expertise ben je in staat om zelf (detail)berekeningen van staalconstructies te maken, maar ook om benodigde technische inspecties uit te vragen en berekeningen en adviezen van anderen te beoordelen.

Hierbij is kennis en ervaring met vermoeiingsberekeningen een vereiste.

Hoewel veel aandacht uitgaat naar de beoordeling en aanpassing van bestaande constructies zal jouw inzet ook gevraagd worden bij het ontwerp en uitwerking van nieuwe constructies.

Van jou verwachten we dat je in staat ben om binnen een projectteam zelfstandig en op hoog niveau te opereren.

Verder ben je verantwoordelijk voor :

 • Afstemming met het projectteam;
 • Waar nodig schetsmatig details uitwerken t.b.v. of samen met de tekenaar / modelleur;
 • Verslaglegging van berekeningen in een ontwerprapportage;
 • Het leveren van bijdragen aan bestekken / contracten.
 • Je maakt deel uit van een team met gedreven ervaren constructeurs, adviseurs en projectleiders, die het beste in elkaar en jou naar boven willen halen.

  Heeft dit jouw interesse en werk jij graag mee aan inspirerende Rotterdamse projecten? Dan is het ingenieursbureau van gemeente Rotterdam de plek voor jou.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier