Recoveryverpleegkundige
UMC Utrecht
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Als recoveryverpleegkundige coördineer je de zorg in teamverband rondom de patiënt en bewaak je de continuïteit van zorg tijdens kort intensief contact met de patiënt.

Je werkt in een afwisselende en dynamische omgeving. Er is een combinatie van de techniek van een PACU en de afwisseling in zorg en observatie van een Recovery.

Er is een breed scala aan specialismen aanwezig. Je hebt een veelzijdige en verantwoordelijke functie en zorgt voor de postoperatieve opvang van een zeer diverse patiëntengroep.

Je bent inzetbaar op beide UMC OK complex locaties en draait ook onregelmatigheidsdiensten. Het behoort tot de mogelijkheden om het werken op de recovery UMCU te combineren met het WKZ (kinderrecovery).

Afdeling

Het UMC Utrecht beschikt over twee operatiecentra : het UMC OK complex en het operatiecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ).

Beide centra vallen, net als de CSA, de Intensive Care en de Spoedeisende Hulp, onder de divisie Vitale Functies van het UMC Utrecht.

Het UMC OK complex bestaat uit twee locaties; locatie F0 met negen operatiekamers en zeventien bedden op de Recovery en locatie F4 met veertien operatiekamers en twintig bedden op de PACU / Recovery.

De recovery van locatie F0 richt zich vooral op de electieve patiënten. Locatie F4 is ingericht als 24 uurs recovery, ook PACU (post anesthesia care unit) genoemd.

Als recoveryverpleegkundige werk je nauw samen met medewerkers van verschillende disciplines, zoals anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en artsen van verschillende specialismen.

Daarbij is er veel aandacht en inzet voor scholing, kwaliteitsverbetering en patiëntveilige zorg. Wij werken, net als de rest van het UMCU, volgens het Samen Voor Patiënt principe.

Profiel

Je bent een enthousiaste verpleegkundige die de opleiding tot Recoveryverpleegkundige of IC verpleegkundige heeft voltooid.

Je functioneert goed in teamverband, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en stelt in jouw werk de patiënt centraal. Flexibiliteit en samenwerking vinden wij belangrijk binnen onze OK complexen.

Daarnaast heb je affiniteit met de Samen Voor Patiënt manier van werken. Je kunt plannen en organiseren en beschikt over goede sociale vaardigheden.

Het salaris voor deze (25 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 3.712,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste arbeidsovereenkomst.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier