Verkoopmedewerker filiaal Huizen
Scapino
Huizen, NL
8 dagen geleden

Wat ga je doen als verko opmedewerker?

Als verkoopmedewerker bij Scapino zorg je ervoor dat klanten zó tevreden met een aankoop de deur uitgaan, dat ze graag weer terugkomen.

Je geeft ze advies als het gaat om het onderhouden van schoenen, wijst ze op acties en aanbiedingen en zorgt er zo voor dat klanten graag bij Scapino kopen.

Of je onze klanten nu deskundig en eerlijk adviseert of juist lekker laat rondsnuffelen : je laat ze altijd in hun waarde en zorgt ervoor dat ze een positief gevoel hebben en houden bij een bezoek aan Scapino.

Je bent ook verantwoordelijk voor de uitstraling van het filiaal, volgens de richtlijnen die je daarvoor krijgt. Je weet met de aanwijzingen van je filiaalmanager om te gaan en ook wil je graag weten hoe je klanten verleidt om meer aankopen te doen.

Je weet wat er in de actuele folder staat. Je zorgt er dan ook voor dat die artikelen snel te vinden zijn.

Als verkoper ben je ook een gastheer / -vrouw. Dat klanten zich prettig voelen in onze winkels, vind je vanzelfsprekend.

Winkeldiefstal hoort daar niet bij. Jij bent scherp genoeg om diefstal te herkennen en nog beter : te voorkomen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent enthousiast, leergierig en hebt gevoel voor service en klantvriendelijkheid. Je kunt goed in een team werken en weet van aanpakken.

Je hebt een opleiding op MBO2 niveau en je zet je in door het volgen van trainingen en zelfstudie om jezelf te ontwikkelen als de klanthousiaste’ Scapino-medewerker.

Wat bieden wij?

Het team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die er zin in hebben om iedere dag het beste resultaat te bereiken.

We bieden je dan ook een baan binnen een dynamisch en ambitieus bedrijf met een informele sfeer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier