Teamleider Logistiek E-Commerce
Startpeople
Almere, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan in een groot en gestructureerd logistiek bedrijf? Beschik jij over een helicopter view en zit positief coachen en aansturen echt in jouw bloed.

Dan is deze uitdagende baan bij Geodis Almere als Fulltime Teamleider logistiek echt iets voor jou!

Als Fulltime Teamleider logistiek bij Geodis Almere ben je verantwoordelijk voor de webshop bestellingen van Prénatal. Je zorgt samen met jouw team, dat de goederenstroom efficiënt en effectief wordt georganiseerd.

je werkt volgens de kwaliteits en veiligsheidsnormen en brengt dit ook over op jouw team. In de ochtend overhandig je alle orders aan jouw team en zorgt dat iedereen weet wat hij / zij moet doen.

Tijdens jouw motiverende dagstart vertel je de medewerkers wat er speelt en waar de focus op ligt. Met jouw positieve instelling weet je iedereen te motiveren om lekker aan de slag te gaan.

Alle orders die in de ochtend uitgedraaid worden komen uit het programma SAP, enigzins ervaring met dit programma is dus wel een pré.

In dit programma zorg je ook voor het invoeren van de eventuele manco's. Als leidinggevende beschik je over een echte helicopter view en siglaneerd al snel of er op andere afedelingen hulp nodig is en stuurt daar zo nodig op aan.

Alle vastgestelde resultaten rapporteer je aan jouw supervisor.

De werktijden zijn in een afwisselend rooster tussen tussen 8-23 u, Als Teamleider geef jij het goede voorbeeld als er overgewerkt moet worden en bent dus ook flexibel inzetbaar, ook af en toe op de zondag.

De vestiging is goed aan te reizen vanuit Lelystad, Amsterdam Zuid-oost, Amsterdam en Zeewolde. het is wel van belang dat je in bezit bent van eigen vervoer, Geodis ligt namelijk niet in de buurt van openbaar vervoer.

Dus heb jij gewerkt als voorman, teamleider of ben je ben je echte logistieke topper met doorgroeiwensen, dan is dit echt een mooie functie voor jou, lees daarom snel verder.

Functie eisen

Als Fulltime Teamleider logistiek bij Geodis Almere beschik je over een positieve instelling, sterke persoonlijkheid en geen 9-17 mentaliteit.

Je voelt je betrokken en hebt het liefst een logistieke achtergrond. Verder beschik je over de volgende kwaliteiten :

 • MBO werk-denk niveau
 • Logistieke achtergrond of ervaring als voorman / teamleider
 • Sterke persoonlijkheid
 • Ervaring met het programma SAP
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels
 • Woonachtig omgeving Almere
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Over het bedrijf

  GEODIS' visie is om de groeipartner te zijn voor haar klanten. Als logistiek bedrijf bereiken we dit door middel van bewezen expertise in onze vijf bedrijfstakken : Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistics, Distribution & Express en Road Transport.

  Onze nadruk op excellentie op deze gebieden heeft van ons een wereldwijde leider in de supply chain gemaakt, die zich inzet om klanten te helpen hun logistieke beperkingen te overwinnen.

  Wat we bieden

  Als Fulltime Logistiek teamleider e-commerce kun je natuurlijk ook iets van ons verwachten.

 • Een mooi salaris afhankelijk van opleiding en ervaring (2300-3000)
 • 25 vakantiedagen
 • 8 % vakantiegeld over het jaarloon
 • Toegang tot diverse opleidingen via Goodhabitz
 • Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf zelf.
 • Is jouw interesse na het lezen van deze vacature gewekt? Solliciteer dan direct via de solliciteer button.

  Meer informatie? Neem dan contact op met via telefoonnummer 020-5641010 #2,

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier