Medewerker Planbalie
Intermediair Uitzendbureau
Rosariumstraat 61 7311 JR APELDOORN,NL
12 dagen geleden

detail vacature 1659098

terug naar overzicht vacatures

Algemeen

Functie : Medewerker Planbalie

Uur per week : 40.00

Werktijden : 0-40 bespreekbaar

Werkzaamheden

Als Medewerker Planbalie ben je het eerste aanspreek punt voor de chauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren van de aangetekende pakketten en zorg je dat de juiste pakketten op weg gaan richting de klant.

De werkzaamheden in de ochtend zijn : ·Controleren welke pakketten er bij welke rit horen·Sorteren van pakketten·Aanspreekpunt voor de chauffeurs·Zorgen dat de chauffeurs met de juiste pakketten op pad gaatDe werkzaamheden in de middag zijn : ·Het innemen van pakketten die niet bezorgd zijn.

 • Het innemen van aangetekende pakketpost en dit administratief verwerken·Sorteren van pakketten·Controleren of de chauffeurs de correcte route binnen de juiste tijd afleggen·Aanspreekpunt voor de chauffeursDaarnaast werk je mee in het proces en ben je voornamelijk bezig met pakketten stapelen in de containers of volle containers rijden.
 • Eisen

 • stressbestendig; betrouwbaar; communicatief vaardig; nauwkeurig; flexibel inzetbaar; aanpakker; woonachtig in de omgeving Apeldoorn (of in bezit zijn van eigen vervoer);
 • werktijden 6 : 00-14 : 00 of 15 : 00-22 : 30 uur (tijden kunnen afwijken ivm drukte);
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier