Parttime baan als medewerker bediening bij Brasserie Jansen
De Werfwinkel
Zwolle
3 dagen geleden

Overzicht

Wij zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega voor de bediening! Heb jij ervaring in de horeca, oog voor detail en ben je gemiddeld 20 uur per week beschikbaar en tijdens de zomervakantie fulltime?

We maken graag kennis met jou!

DE FUNCTIE

Als bedieningsmedewerker verricht je allerlei taken. In onze brasserie worden heerlijke gerechten met een Italiaanse invloed gereserveerd, natuurlijk met een lekker wijntje of speciaalbiertje.

Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Met jouw drive en enthousiasme bedien je de gasten.

Je adviseert, serveert en zorgt voor een goede sfeer. De keuken is geopend van 10 : 00 22 : 00 uur en dan is de gehele kaart voor de gasten beschikbaar.

Dit maakt het mogelijk voor gasten om te komen werken met een kopje koffie, zomaar een toetje te eten, uitgebreid te lunchen, dineren of ontbijten of te borrelen met collega’s.

Alles mag, zowel binnen als op ons terras!

WERKTIJDEN

Het restaurant is geopend van 10 : 00 22 : 00 uur. We zoeken iemand die gemiddeld 20 uur per week wil komen werken. In de zomer (juli & augustus) kan je fulltime aan de slag!

We zijn iedere avond en in het weekend geopend, de diensten worden verdeeld onder de collega’s dus we zoeken iemand die daar in meedraait en dus ook avond- en weekenddiensten werkt.

WIJ ZOEKEN

 • Een leuke, vrolijke en positieve nieuwe collega;
 • Iemand met ervaring in de horeca;
 • Oog voor detail en je omgeving.. wachten mensen net ietsje te lang of zijn de kaarsjes uitgegaan? Jou ontgaat niets!

  WIJ BIEDEN

 • Een leuke afwisselende baan in een gezellig team;
 • Werken in de leukste brasserie in het centrum van Zwolle;
 • Een baan voor langere tijd, onze gasten vinden vaste gezichten erg prettig!

  Salaris in overleg maar boven horeca CAO.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier