Monteur - Machine onderhoudBekijk deze baan
FlevoDirect uitzendbureau
Zeewolde, Flevoland, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

In de fulltime functie van Monteur kom je te werken binnen een technische organisatie die onderdeel is van een multinational.

Jouw baan als Monteur voor Machine onderhoud : machines die terugkomen van internationale projecten op de vestiging in Zeewolde, ga jij uit elkaar halen.

Jij maakt de machines van binnen, buiten en de losse onderdelen schoon. Daarna zet je de machine weer in elkaar, vervangt onderdelen waar nodig en je voert testen uit om te controleren of de machines weer voldoen aan de vastgestelde eisen.

Kortom, je maakt de machines weer helemaal gebruiksklaar voordat ze naar het volgende internationale project verscheept worden! Voor deze functie is het belangrijk dat je kennis hebt van mechanische techniek, maar ook Pneumatiek en Hydraulica zijn van belang.

Naast al jouw technische werkzaamheden, assisteer je de collega’s van het magazijn waar nodig.

Dit betreft een fulltime functie waarbij je werktijden en dagen zijn van maandag t / m vrijdag van 08 : 30 tot 17 : 00 uur.

Functie-eisen

Als Monteur bij deze technische organisatie in Zeewolde wordt het volgende van jou verwacht :

 • Je hebt een afgeronde Technische MBO opleiding en het liefst al enkele jaren werkervaring als bijvoorbeeld onderhouds- of storingsmonteur;
 • Omdat het om een internationale organisatie gaat, is het van belang dat je zowel Nederlands als Engels goed spreekt, leest en schrijft;
 • Je hebt ervaring met Mechanica, hydraulica en pneumatische techniek;
 • Je bent leergierig en hebt de motivatie om veel nieuwe kennis op te doen in de praktijk.
 • Heb je nog geen ervaring als monteur, maar ben je wel sterk technisch onderlegd en wil je het vak graag leren? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

  Arbeidsvoorwaarden

  Binnen deze technische, internationale organisatie schiet niets te kort. Als je hier komt te werken, mag je namelijk van het volgende uitgaan :

 • Het salaris bedraagt € 2.300 - € 3.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Dit is afhankelijk van de kennis en kunde die je meebrengt;
 • Binnen een straal van 60 kilometer wordt er een reiskostenvergoeding gehanteerd van € 0,28 per kilometer waarvan € 0,19 cent netto en € 0,09 cent bruto.
 • Er wordt binnen de organisatie veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen. Ook het volgen van cursussen of trainingen wordt vanuit de organisatie gestimuleerd;
 • Een baan voor de langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze technische organisatie is een grote wereldspeler die haar positie in de industriële wereld onmisbaar heeft gemaakt.

  Het is een snelgroeiende organisatie, waar alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. In de keurig ingerichte kantoren en ruim opgezette werkplaats komt elke medewerker goed tot zijn recht.

  In de ruim opgezette en overzichtelijke werkplaats werk je met 8 directe collega’s nauw samen aan het herstellen van de machines.

  Je beschikt over alle benodigde en nieuwste materialen om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier