Strategisch Adviseur Partnerships
Dorcas
Almere, NL
2 dagen geleden

Wij zijn Dorcas. Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien. Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan.

Daar leggen wij ons niet bij neer. Wij werken aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten en meest kwetsbaren.

Zo volgen wij Jezus Christus na.

Wij kiezen niet per se gebaande wegen, maar tonen ondernemerschap. Wij werken zo veel mogelijk samen met iedereen die zich in onze missie herkent.

In de 40 jaar die wij bestaan, zijn we uitgegroeid tot een professionele internationale hulp- en ontwikkelingsorganisatie die op jaarbasis meer dan een miljoen mensen ondersteunt met stappen die leiden tot blijvende verandering.

Dorcas heeft ongeveer 450 medewerkers in 14 landen, waarvan circa 90 medewerkers werkzaam zijn op of vanuit het internationale kantoor in Almere.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven :

Strategisch Adviseur Partnerships

Almere, 28-32 uur per week)

Functie :

Als onze strategisch adviseur partnerships ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van partnerschappen met institutionele donoren en samenwerkingsverbanden die leiden tot financiering van onze programma’s.

Samen met de strategisch programma-adviseurs treed je op als adviseur voor de landendirecteuren.

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Je geeft strategisch advies aan een aantal landendirecteuren over trends in institutionele financiering, samenwerkingen, strategische plannen en de jaarplannen;
 • Je onderhoudt contact et belangrijke institutionele donoren, onder andere door evenementen en trainingen bij te wonen;
 • Je vertegenwoordigt, ontwikkelt en onderhoudt partnerschappen die leiden tot de financiering van onze programma’s in Oost-Europa, Afrika of het Midden-Oosten;
 • Je ontwikkelt succesvolle projectvoorstellen in samenwerking met onze landenkantoren, strategisch programma-adviseurs en thematische experts.
 • Wie zoeken wij?

 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van, inzicht in en ervaring met het ontwikkelen van projectvoorstellen en rapportages;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van duurzame projecten waarin de private sector, overheden en investeerders als partner betrokken worden, zoals Public Private Partnerships (PPP) en Multi Stakeholder Partnerships (MSP).
 • Je weet goed verbinding te leggen tussen concepten en de veldpraktijk;
 • Je bent een initiatiefrijke en uitstekende netwerker en vertegenwoordiger in complexe samenwerkingsverbanden;
 • Problemen ga je niet uit de weg, maar je vindt het een uitdaging om deze kundig op te lossen;
 • Je hebt ruime ervaring met internationale ontwikkelingssamenwerking, humanitaire hulpverlening en de daaraan verbonden wereld van institutionele financiers;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in spreken en schrijven;
 • Je kunt je als christen helemaal vinden in onze missie, visie en kernwaarden.
 • Samen met veldwerkers en partners werken we aan de financiering van programma’s die echt het verschil maken.’

  Wim den Hartog, Manager Partnerships

  Wat bieden wij :

  Wij bieden je een uitdagende en vernieuwende functie binnen een internationale organisatie met een bijzondere missie. Je komt te werken in een betrokken en resultaatgericht team.

  We werken samen in een informele werksfeer waar ruimte is voor jouw inbreng, ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

  Je ontvangt een salaris, passend bij de sector, functie en jouw ervaring. De functie is ingeschaald in schaal 10 (min. € 2.

  976,07 tot max. € 4.210,59). Daarnaast kennen wij een premievrij pensioen, flexibele werktijden en krijg je de beschikking over een laptop en telefoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier