Weekendhulp
Durlinger
Geldrop
6 dagen geleden

Wie is Durlinger?

De historie van Durlinger gaat ver terug. Zo ver, dat Durlinger in 1, jaar bestaat. In de loop der jaren is Durlinger een vertrouwde naam in de winkelstraten van Limburg en Brabant.

We hebben als organisatie één gezamenlijk doel, en dat is alle klanten blij maken met betaalbare modieuze comfort schoenen en accessoires.

De informele werksfeer en open deuren cultuur, zorgt voor een goede werkethiek van de medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Panningen (Noord-Limburg).

In de start van 2 heeft Durlinger winkel en 4 webshops. Ook is onze collectie te vinden op diverse platformen. Naast deze formule behoren er ook nog een drietal Tamaris Stores tot Durlinger.

Voor dit filiaal zijn we op zoek naar een Weekendhulp.

Als weekendhulp is voor jou geen weekend hetzelfde. Elke keer weer help je klanten in hun zoektocht naar passende schoenen.

Je zorgt ervoor dat de klanten zó tevreden de deur uitgaan, dat ze graag weer terugkomen.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en zorg je dat de winkel er altijd netjes, schoon en opgeruimd uit ziet.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, leergierig en hebt gevoel voor service en klantvriendelijkheid. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste trends zodat jij de klanten kan adviseren en inspireren.

Wat bieden wij je?

Een afwisselende weekendbaan binnen een dynamisch bedrijf met informele sfeer. Een marktconform salaris en een personeelskortingspas om nog meer van onze leuke schoenen te shoppen.

Wat verdien je bij ons :

v.a. jaar : € ,

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier