Marketing Medewerker
Kei Uitzendbureau
ZEEWOLDE, NL
6 dagen geleden

Werkzaamheden Marketing Medewerker :

Als Content Medewerker kom je binnen het inkoopteam terecht. Je komt te werken in het kloppend hart van alle creatieve uitingen die gemaakt worden door het bedrijf! Jij als Content Medewerker bent verantwoordelijk voor het bedenken, plannen, verzamelen, opmaken en live plaatsen en je geeft input voor de andere online kanalen.

Je komt te werken in een jong en gezellig bedrijf wat een flinke groei meemaakt en op een jonge, gezellige afdeling waar je hard moet werken maar waar ook genoeg tijd is voor plezier!

Functie-eisen Marketing Medewerker :

Wat zoekt het bedrijf in jou als Marketing Medewerker :

 • Je hebt het liefst HBO werk- denk niveau
 • Je hebt het liefst ervaring in deze functie
 • Je hebt kennis in de online wereld, interaction, responsice, usabillity desing, SEO, social media en je bent op de hoogte van trends en mogelijkheden!
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent vrolijk en kan goed samenwerken met je team en vindt het leuk om continue je eigen werk te verbeteren.
 • Je komt te werken in een jong en gezellig bedrijf wat een flinke groei meemaakt en daardoor op zoek is naar meerdere kandidaten.

  Ze werken graag samen en regelmatig wordt er wat met elkaar na het werk ondernomen!

  De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit : Wij houden eerst een intakegesprek bij ons op de vestging en aan de hand van dit gesprek beslissen wij of je wordt voorgesteld bij onze opdrachtgever.

  Onze opdrachtgever gaat met de geselecteerde kandidaten een persoonlijk gesprek aan en zal uiteindelijk de eindbeslissing nemen wie hij deze baan aanbiedt.

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jolanda op telefoonnummer 0341 760078 of solliciteer via de sollicitatie button.

  Wat bieden wij?

  Super leuk team en een top bedrijf! De kans om jouw werk aan heel Nederland te laten zien door te werken aan één van de grootste webshops! Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO en direct in dienst bij het bedrijf!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier