Allround Monteur
TechniciNu
Doetinchem, NL
1 dag geleden

Bedrijfsprofiel

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een allround monteur met elektronische achtergrond. De afdeling technische dienst is verantwoordelijk voor het onderhouden en het aanpassen van historische gebouwen, bedrijfsmiddelen en installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied.

Er wordt binnen de technische dienst gewerkt met een grote mate van zelfstandigheid aan de hand van opdrachten.

Bedrijfscultuur

Een organisatie waar een open cultuur heerst en je door de geringe grootte te maken krijgt met alle facetten.

Functie omschrijving

De werkzaamheden worden uitgevoerd in dagdienst en daarnaast worden, in roulatie met je collega’s, driewekelijks storingsdiensten en keteldiensten gedraaid.

De afdeling technische dienst bestaat uit een hoofd technische dienst en drie monteurs. De werkzaamheden binnen deze functie bestaan voornamelijk uit :

 • Verhelpen van storingen op elektrotechnisch, werktuigbouwkundig, pneumatisch en (PLC)- besturingstechnische gebied en onderzoeken en adviseren over het oplossen van gecompliceerde storingen, zodanig dat apparatuur / installaties e.
 • d. weer veilig en juist kunnen worden ingezet en productie stagnaties tot een minimum beperkt blijven.

 • Je voert periodiek inspecties uit aan apparatuur en installaties, om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden.
 • Je assisteert bij de voorbereidingen van modificaties, revisiewerkzaamheden en nieuwbouw. Je test deze en stelt ze in bedrijf.
 • Als allrounder wordt je zowel ingezet bij elektrotechnische én mechanische werkzaamheden waarbij het accent ligt op elektrotechniek.
 • Wat vragen wij?

 • Beschikt over een afgeronde MBO Elektrotechniek / Mechatronica / AOT niveau 4 en / of MTS Elektrotechniek.
 • Je hebt kennis van NEN 1010 en 3140
 • Geïnteresseerd is in automatisering technieken én bereid om zich daar verder in te ontwikkelen
 • Enige werkervaring heeft opgedaan als allround onderhoudsmonteur in een soortgelijke werkomgeving- en functie
 • Het een uitdaging vindt om allround werkzaamheden uit te voeren
 • Absoluut geen 9-5 mentaliteit heeft en de motivatie heeft om in een kleine club bestaande technieken op een hoger niveau te brengen
 • Wat bieden wij

  Een uitdagende functie en een uitstekende salaris. Op een werkplek in de technische dienst waar de traditionele technieken meer en meer gecombineerd worden met de nieuwste technologieën.

  Keywords :

  Monteur Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur, Medewerker Technische Dienst, Maintenance Supervisor, Technische Dienst, Technisch Medewerker, Officier Technische Dienst, Onderhoudsmedewerker, Troubleshooter, Onderhoudstechnicus, MBO, HBO, Werktuigbouwkunde

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier