Leerling project stoffeerder
Abeos
Appelscha, NL
1 dag geleden

Over de functie

Ben jij net of bijna klaar met een technische VMBO / MBO opleiding ? Dan hebben wij een baan voor jou waar je al je geleerde vaardigheden tot uitvoer kan brengen.

Als (junior) project stoffeerder is geen dag hetzelfde. Je werkt samen met een ervaren collega die jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren.

Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoering van een heel project. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit slopen en egaliseren, het aanbrengen van vloeren en raambekleding.

Na een goede inwerkperiode word jij uiteindelijk een echte vakman.

 • Leergierig
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Technisch inzicht
 • Fulltime beschikbaar
 • Bereid om over te werken, de klus moet altijd af
 • Over het bedrijf

  Dit bedrijf is specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnen zonwering.

  Wat wij bieden

  Een fulltime baan, waar je bij goed functioneren op contract gaat bij de klant. Je leert een vak en krijgt de mogelijkheid om de certificaten en diplomas te halen die nodig zijn om nog beter te worden.

  Via Abeos wordt je het eerste half jaar uitgezonden. Je krijgt van ons de benodigde kleding en werkschoenen. Je salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd en ligt rond de 1900 euro bruto per maand, exclusief eventuele reiskosten.

  Je vertrekt elke dag vanaf de zaak in de regio Assen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier