Anesthesiemedewerker
Ministerie van Defensie
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij zet jezelf elke dag in om Nederlandse militairen hoogwaardige chirurgische zorg te bieden. Als anesthesiemedewerker in het Centraal Militair Hospitaal in Utrecht is een goede afloop van een operatie voor jou het allerbelangrijkste.

Gelukkig kunnen de militairen jou met jouw kennis en kunde voor honderd procent vertrouwen.

Bij het Centraal Militair Hospitaal (CMH) ligt de nadruk op dagbehandeling en kortdurende opnames. Operaties worden overdag uitgevoerd, met een mogelijkheid tot uitloop.

Noodzakelijke spoedzorg in de avond en nacht wordt door het Universitair Medisch Centrum (UMC) Utrecht geleverd. Alle snijdende specialisten verrichten ingrepen, op cardiothoracale chirurgie na.

We voeren dus, ondanks onze redelijk kleine operatiekamer, een breed scala aan operaties uit. Daarbij werken we op veel vlakken nauw samen met het UMC Utrecht.

Als anesthesiemedewerker maak je deel uit van het operatieteam dat verantwoordelijk is voor een goede afloop van een operatie.

Samen met de anesthesioloog vorm je een team, waarbij een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt verwacht.

Naast harde vaardigheden is het belangrijk dat je goed met patiënten om kunt gaan. Je begeleidt, geeft uitleg en stelt patiënten gerust.

In jouw rol als anesthesiemedewerker ben je iemand waar de anesthesioloog, het OK-team en de patiënt op kunnen vertrouwen.

Het team wordt geleid door het hoofd OK en bestaat daarnaast uit negen operatieassistenten, zeven anesthesiemedewerkers en twee recovery-verpleegkundigen.

Elke anesthesiemedewerker wordt zowel op de operatiekamer als op de holding en de recovery ingezet. Als specialist zorg je dat op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, dat je vaardig en bekwaam bent en protocollen altijd compleet en up-to-date zijn.

Wie zoeken we

 • Je hebt een NVZ-diploma als anesthesiemedewerker (CZO erkend).
 • Je hebt NLQF-niveau 6 (hbo-bachelor).
 • Je bent kritisch en denkt mee waar nodig.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.
 • Je bent accuraat en geordend.
 • Je bent stressbestendig en flexibel.
 • Je vindt het leuk om in een klein hecht team te werken.
 • Je bent bij voorkeur fulltime en op korte termijn beschikbaar.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Salarisniveau schaal 8

  Minimum salaris : €2.650 bruto per maand

  Maximum salaris : €3.550 bruto per maand

  Contractduur Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 3 jaar.

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 38

  Plaats Utrecht, Utrecht

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

  De organisatie Ministerie van Defensie, Defensie Gezondheidszorg Organisatie

  Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland.

  Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

  Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO).

  Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het DOSCO en de DMO lijken op werkmaatschappijen.

  Defensie Gezondheidszorg Organisatie

  De Defensie Gezondheidszorg Organisatie (DGO) is een van de vier divisies van het Defensie Ondersteuningscommando. De DGO ondersteunt de operationele commando’s en draagt bij aan de inzetbaarheid van militairen.

  Hiervoor bieden we eerste- en tweedelijnszorg, opleidingen en logistieke ondersteuning. Ook ondersteunen we de zorg (inclusief voorbereidingen en nazorg) die de operationele commando’s leveren bij inzet.

  De afdeling Centraal Militair Hospitaal, cluster klinische zorg

  Het Centraal Militair Hospitaal (CMH) is een publiekrechtelijk categoraal ziekenhuis voor militairen. Het CMH behandelt actief dienende militairen en richt zich op inzetbaarheid.

  Het doel is niet alleen de behandeling van een aandoening; de militaire patiënt is na behandeling weer in staat het fysiek zware beroep van militair uit te voeren.

  Het CMH is lid van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en werkt op basis van een strategische alliantie samen met het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

  Bijzonderheden

 • Wij zijn wereldwijd inzetbaar voor vrede en veiligheid. Een diversiteit in denkwijzen, perspectieven en kwaliteiten draagt bij aan het behalen van onze missie : Beschermen wat ons dierbaar is’.
 • Hiervoor zijn we nadrukkelijk op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan de diversiteit binnen Defensie.

 • Wij zetten ons in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Sta jij geregistreerd in het doelgroepenregister, dan nodigen we ook jou uit om te reageren.
 • Je sollicitatiegegevens worden uiterlijk drie maanden na afronding van de selectieprocedure vernietigd. Dit is langer dan de standaardtermijn die de Algemene verordening gegevensbescherming voorschrijft.
 • Deze langere termijn is nodig voor het geval een interne kandidaat een bezwaar- en / of beroepsprocedure start.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier