Heftruckchaufeur in dagdienst
A.L.P. Flex
Vianen, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

In de functie van heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor intern transport, het laden en lossen van vrachtwagens en het op locatie zetten van afwijkende goederen met behulp van de heftruck.

Van maart t / m september is het topdrukte bij de opdrachtgever. Na deze periode loopt het werk gewoon door alleen is het dan wat rustiger! De werkzaamheden worden in dagdienst (vanaf 6 : 00 uur) uitgevoerd.

Samen met je collega zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. In overleg zijn er veel mogelijkheden! Ben jij betrouwbaar, gemotiveerd en wil je graag aan de fulltime aan de slag?

Het is belangrijk dat je recente werkervaring hebt met het besturen van de heftruck. De goederen die de opdrachtgever vervoert zijn vaak goederen met afwijkende afmetingen.

De goederen die geladen en gelost worden hebben diverse afmetingen en omvang. Hierbij moet je denken aan tuinhout, schuttingen, machines, enz.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het laden en lossen van vrachtauto’s.

 • Fulltime
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Recente ervaring met het besturen van de heftruck
 • Wel ervaring maar geen certificaat? Deze kun je via ons behalen
 • In het bezit van eigen vervoer
 • Je bent woonachtig in de regio Vianen, Culemborg en bent op korte termijn beschikbaar.

  Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in transport, logistiek, distributie en opslag van diverse branches. Het bedrijf is gelegen in Houten en goed bereikbaar met de auto.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier