Horeca duizendpoot
Valk Verrast
Van der Valk hotel Apeldoorn - De Cantharel
5 dagen geleden

WORD IK GEZOCHT?

Ja! Horeca duizendpoot (FT / PT)!

Wat houdt dit in hoor ik je denken? Bij de Cantharel zijn wij op zoek naar echte duizendpoten. Ondanks het feit dat wij ook wel weten dat jij slechts twee handen hebt, doelen we op het principe dat de duizendpoot een echte aanpakker en alleskunner is.

Dat ben jij natuurlijk ook, want je wordt opgeleid om op verschillende plekken aan het werk te kunnen :

Afwasser : het hart van ons restaurant waar iedere collega binnenkomt en zich het snot voor de ogen werkt tot alle servies weer blinkt.

We hebben een vaatwasser ter grootte van een carwash, om je een spreekwoordelijk handje te helpen. Je zorgt ervoor dat het de gasten, de koks en de bediening aan niets ontbreekt.

Een belangrijke plek dus. Zowel bij de Cantharel als Huisje James komen jouw talenten tot z’n recht.

Keukenhulp : in de keuken waar ons team van vroeg in de ochtend tot laat in de avond onze gasten verzorgt, wordt hard gewerkt.

De chef, souschefs en koks hebben daarbij ondersteuning nodig, die cruciaal is. Hier leer je de kneepjes van het prachtige koksvak, waar iedereen later wat aan heeft.

Misschien is dat wel wat voor jou? Dan hebben we alvast goed nieuws; we bieden niveau 2 en 3 koksopleidingen aan.

Runner : ook ga je een kijkje nemen in onze bediening. Als runner ben je bezig met het verzorgen van drankjes en gerechten voor onze gasten.

Je maakt flinke meters door onze sfeervolle restaurants en zorgt ervoor dat onze gasten niets te kort komen. Ben jij goed voor en met onze gast?

Wie weet groei jij wel door tot allround medewerker in de bediening, met een daarbij behorend salaris.

Golfkarbestuurder : ja, je leest het goed. Van tijd tot tijd zal je ook ingezet worden op de golfkar. Met de golfkar rijd je gasten heen en weer van de parkeerplaats naar het restaurant Huisje James, voor een onvergetelijke avond.

Jij bent het begin van deze ervaring, je zult niet worden vergeten.

Fooi : Het maakt trouwens niet uit op welk van deze afdelingen je staat ingepland, iedereen binnen ons hotel deelt mee in de fooi.

Wel zo eerlijk, en een leuk zakcentje bovenop je salaris.

In deze functie word je allround opgeleid en ingezet. Het voordeel daarvan is dat je veel leert en veel gasten en collega’s spreekt, wat goed is voor je communicatieve vaardigheden.

Tevens kun je ontdekken welk van onze vele afdelingen het beste bij jou past. Er zijn mogelijkheden om snel door te groeien, maar dat vraagt om verantwoordelijkheid en inzet van jouw kant.

We werken hard, maar houden ook van gezelligheid. Kom jij ons familiebedrijf versterken? Stuur dan snel je cv en motivatie naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier