Operatieassistent Wilhelmina Kinderziekenhuis
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Afdeling

Het belangrijkste op onze afdeling is de patiënt en daaromheen de mensen die er werken. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van zorg waarmee we samen tot het uiterste gaan voor onze patiënten : de kinderen.

Je komt te werken in een hecht team van bevlogen en loyale collega’s. Ons OK-complex beschikt op dit moment over acht operatiekamers en één hartcatheterisatiekamer (HCK).

We hebben een grote diversiteit aan ingrepen, van laag- tot academisch hoogcomplex. Zo opereren we pasgeborenen aan oesophagus atresieën, zijn er complexe sectio’s zoals placenta accreta en hebben we een specialisme op het gebied van kindercardiochirurgie.

Onze kindercardiochirurgen opereren bijvoorbeeld als een van de weinige centra in Nederland kinderen aan het hypoplastisch linkerhartsyndroom.

Tevens opereren we de patiëntjes van het Prinses Máxima Centrum, het specialistische centrum voor kinderoncologie. Denk hierbij aan kinderen die lijden aan neuroblastoom en een hele reeks aan ingrepen moeten ondergaan.

Jij doet je werk niet alleen op de operatiekamer maar ook op de dagbehandeling en er wordt regelmatig geopereerd op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU).

Elk kind is uniek, geen operatie is het hetzelfde en iedere dag is anders. Dát maakt ons, en straks ook jouw werk, zo bijzonder.

Profiel

Jij bent oprecht geïnteresseerd in kinderchirurgie en jouw ambities sluiten aan bij ons verhaal. Jij werkt heel nauwkeurig en kunt prima onder druk werken.

Vooruitzien en anticiperen op acute situaties is voor jou bij elke operatie elementair. Je bent sterk gericht op samenwerking en het beste resultaat.

Jij bent gewend naar je eigen functioneren te kijken en geeft ook opbouwende feedback aan je collega’s. Jij denkt graag mee in verbeteringen en vernieuwing.

Dat je in het bezit bent van het CZO-diploma Operatieassistent spreekt voor zich. We zien graag dat je minimaal twee jaar werkervaring hebt en is het veel meer (graag!) of wat minder, laat je niet weerhouden te reageren.

Het salaris voor deze 67-100% functie wordt nader bepaald. Het betreft een vaste aanstelling.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-

werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Bijzonderheden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de Cao umc plus diverse extra’s zoals een extra vergoeding voor bereikbaarheidsdiensten en gewerkte uitloopuren.

Daarnaast kun je in salaris doorgroeien naar maximaal € 3.969,00 bruto per maand en kennen wij een gunstige bruto / netto verhouding.

Wil je uitleg hierover, bel dan met Chantal van Wezel, P&O-adviseur, telefoon 088 75 597 81 of stuur een email naar c.c.

w.m.vanwezel umcutrecht.nl. En niet te vergeten, je kunt gebruikmaken van onze kinderopvang, tijdelijke huisvesting, loopbaancoaching, het programma energiek UMC en nog veel meer.

Wil jij verder specialiseren? Dat kan als specialismedeskundige, door het volgen van de kinderoncologische opleiding of als trainee voor een leidinggevende functie.

Ook afwisseling met het werken bij de volwassenchirurgie van het UMC behoort tot de mogelijkheden. Gediplomeerd, nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd?

Bel of mail je vragen óf maak meteen een afspraak voor een dag meekijken en sfeer proeven. Dat kan naar Peter Wortman, teamleider Chirurgie WKZ.

Zie onderstaande contactgegevens. Ben je zzp'er en heb je interesse, dan ben je natuurlijk ook welkom om als zzp'er aan de slag te gaan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier