Industrieel Spuiter (fulltime)
DOEN Uitzendorganisatie
Elsloo, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Industrieel Spuiter

Voor een van onze vaste relaties, actief in de oppervlaktereinigingstechniek, vacuüm zuigtechniek, coaten en het hoge druk water snijden van leidingen en vaten, gevestigd in Elsloo en Weert, zijn wij per direct op zoek naar Industriële Spuiters.

Wat je echt doet en hoe jij dit aanpakt

 • Als Industrieel Spuiter coat je industriële producten doorgaans op de locatie van de opdrachtgever. Je behandelt het oppervlak van industrië
 • le metalen constructies en beschermt ze zo maximaal tegen vroegtijdige degradatie of corrosie. Je begint met het verrichten van de voorbereidende werkzaamheden om op deze manier de ondergrond voor te bereiden op het spuitwerk.

  De afwerklaag breng je aan door middel van een kwast of een spuitpistool. Tijdens de voorbereidingen en het spuitwerk volg je instructies en aanwijzingen van leidinggevende en de projectkaart op waarbij materiaalkeuze, dikte en samenstelling zijn bepaald.

  Daarnaast voer je zelfstandig tussentijdse kwaliteitscontroles uit.

  Omdat er met chemische stoffen wordt gewerkt is het gebruik en kennis van passende beschermingsmiddelen, waaronder pers- en ademlucht, van belang.

  Tevens gebruik je machines, arbeidsmiddelen, verfstoffen en overige gevaarlijke stoffen op de juiste en veilige manier. Hierbij houdt je je strikt aan de voorgeschreven werkprocedures en voert het werk uit conform de geldende veiligheidsvoorschriften en wettelijke richtlijnen.

  Ten slotte zorg je voor een eindcontrole en een schone en veilige oplevering van de werkplek.

  Vaardigheden

  Je hebt de opleiding MBO niveau 3 opleiding Industriële Lakverwerking / Metaal Conservering afgerond of je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan in de conserveerbranche.

  Je hebt een goede lichamelijke conditie.

  Je hebt geen hoogte- of engtevrees.

  Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

  Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

  Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bent bereid om dit op korte termijn te behalen.

  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B(E) en eigen vervoer, rijbewijs C(E) is een pré;Je bent bereid om werkzaamheden in het weekend en in de nacht uit te voeren en indien nodig over te werken, waarbij wij als werkgever voor eventuele overnachting zorgen.

  Het gaat om jou!

  Plezier op je werk, is plezier in je leven! Daarom gaan we samen op zoek naar een baan die bij jóu past. Om de juiste match te kunnen maken, willen we jou eerst leren kennen.

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Waar haal jij energie uit? Het gaat immers om jou! We Doen onze uiterste best die vacature te vinden, die het beste bij jou past.

  Je kunt bij ons kiezen uit vacatures in de meest uiteenlopende branches. Van vmbo tot en met hbo+ niveau. De persoon achter de CV vinden we bij Doen heel belangrijk.

  Het gaat om jou en dat gaat verder dan alleen het CV. Wij zijn van mening dat alleen door naar de persoon achter het CV te kijken, je iemand pas écht leert kennen!

  Vandaar dat je bij ons alle aandacht krijgt. We Doen onze uiterste best díe vacature te vinden, die het beste bij jou past.

  Dat Doen we, omdat het op de eerste plaats om jou gaat!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier