Vrachtwagenchauffeur C
DHL EXPRESS
Amersfoort, Utrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Werken als vrachtwagenchauffeur met uitstekende werk / privébalans? Bij DHL Amersfoort zoeken wij nu chauffeurs! Je rijdt palletdistributie in de dagdienst van maandag tot en met vrijdag waarbij je je rooster ruim vooraf ontvangt.

Interesse gewekt? Lees snel verder!

Dit ga je doen als vrachtwagenchauffeur bij DHL

We vinden het belangrijk dat onze chauffeurs met een goed gevoel op pad gaan. Voordat je de vrachtwagen in stapt, drinken we samen een kop koffie en heb je tijd om je collega's nog even te spreken.

Na de dagelijkse briefing controleer je de vracht die voor je klaarstaat en laad je deze in met de elektrische palletwagen.

Deze EPT neem je ook mee om jou als chauffeur het laden en lossen onderweg makkelijker te maken. Nog snel een beker koffie mee en op naar de eerste van 25 klanten die je vandaag in je herkenbare geel-rode vrachtwagen gaat bezoeken.

Je blijft lekker in de regio Amersfoort en omdat je klanten bedrijven zijn sta je nooit voor een dichte deur op het industrieterrein.

Wanneer je ’s avonds terug bent, horen we graag welke bijzonderheden er waren.

We roosteren ruim vooruit, dus je weet als chauffeur op tijd waar je aan toe bent. Je werkt van maandag tot en met vrijdag waarbij de ritten ’s ochtends om 07.

30 uur of 09.00 uur beginnen. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur ben je vaak weer terug op de terminal.

Als vrachtwagenchauffeur bij DHL kun je rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris, exclusief toeslagen en vakantiegeld, tot maximaal €2.573 obv 40uur. Je ontvangt een passend salarisvoorstel op basis van jouw ervaring;
 • Vrije keuzedeel van 2,16% van de loonsom die je naar keuze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een maandelijkse toeslag;
 • Je ontvangt een reiskostentegemoetkoming maar ook is er een collectieve ziektekostenverzekering en betalen we mee aan je pensioen.
 • Daarnaast krijg je een DHL kledingpakket en jaarlijkse Code95 scholing;
 • Een uitstekende werk- / privébalans! We plannen ruim vooraf zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarnaast ben jij ook de weekenden vrij;
 • Een oprecht collegiale werksfeer met een contract direct bij DHL. Je wordt goed ingewerkt en bij wederzijdse tevredenheid belonen we je met een vast contract.
 • Jij als chauffeur bij DHL Amersfoort

  Uiteraard ben je in het bezit van een C of CE rijbewijs met geldige Code 95 en bestuurderskaart. Je vindt het leuk om bij klanten te komen en het visitekaartje van DHL te zijn.

  Je kunt dan ook klantgericht in het Nederlands communiceren. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je flexibel ingesteld.

  We willen de samenwerking voor langere tijd aangaan en we hopen dat jij dat ook wilt.

  Na je sollicitatie

  Na ontvangst van je bericht neem ik contact met je op. Je hoort dan of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek op locatie.

  Een meerijddag voor vrachtwagenchauffeurs zit standaard in onze sollicitatieprocedure. Wil je eerst nog vragen stellen? Dat kan natuurlijk ook.

  Bel, whatsapp of mail Vanisha Ganesh (Recruiter) via 06 38 88 89 36 of v.ganesh dhl.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier