Full stack .Net developer @ Estate Digital Rotterdam (medior/senior)
ParTech
Capelle aan den IJssel, NL
3 dagen geleden

Beste developer,

Hallo en welkom bij jouw mogelijk nieuwe baan! Ja, dat is nogal enthousiast, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, hopelijk samen met jou, te bieden heeft.

Misschien eerst even voorstellen : wij zijn Estate Digital, gevestigd in Rotterdam, Tilburg, en Lissabon, en dé digitale katalysator voor de wensen van onze opdrachtgevers.

Met onze 20 jaar ervaring, een hele sterke technische expertise en de gedrevenheid om niet alleen onze opdrachtgevers blij te maken, maar ook alle collega’s, zijn wij een uitstekende partner voor bedrijven die hun digitale doelen willen realiseren.

Om onze opdrachtgevers daadwerkelijk daarbij te kunnen helpen, weten we dat we voortdurend voorop moeten lopen met de nieuwste ontwikkelingen binnen technologie, aanpak en leiderschap.

Wij geloven bijvoorbeeld in autonomie en een zelfsturende taakverdeling, wat gebeurt op basis van enthousiasme, talent en skills.

We werken aan resultaten met aantrekkingskracht en hebben tegelijk een work hard, play hard mentaliteit. We houden dan ook zeker van een feestje op zijn tijd en misschien is dat wel de reden dat we uitgeroepen zijn tot een Best Workplace in 2018.

Zo, weer snel terug naar jou. Door de aanhoudende groei van opdrachtgevers en opdrachten, de ongekende digitale mogelijkheden en tegelijkertijd de toename van de complexiteit van de wensen van onze opdrachtgevers, zijn we op zoek naar jou in de positie van full stack .

Net developer, als uitbreiding van ons huidige team. Maar wat houdt dat dan precies in?

Met enthousiaste collega’s werk je aan een klantenportfolio waar we trots op zijn, denk aan Woonstad Rotterdam, SER, CED Europe en vele andere aansprekende (non-

profit) organisaties. Jouw manier van werken is sterk bepalend voor de relatie met onze opdrachtgevers en met jouw kennis en ervaring weet je de wens van de klant te vertalen naar concrete acties.

In je dagelijkse werkzaamheden vinden wij het erg belangrijk dat jij kan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt.

Gelukkig komt dit vaak op hetzelfde neer.

Functieeisen

We geloven er niet in om je nu een hele lange rij eisen te geven met technieken waar je een verplicht aantal jaren mee moet hebben gewerkt.

Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken. Enige affiniteit met web en CMS is uiteraard wel een flinke pré.

Zeker omdat we gecertificeerd partner zijn van Microsoft, Sitecore, Umbraco, Kentico en Composite C1. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast op technisch vlak wil hebben.

Dus laten we je daarom een paar termen geven, in willekeurige volgorde, waar je bij ons mee te maken kan gaan krijgen.

 • ASP.NET (MVC), SQL, Web API’s, SOAP, REST, HTML, Javascript, Angular, CSS, SASS - Visual Studio, IIS, SQL Server, Windows Server, GIT
 • Waar we wel iets langer bij stil willen blijven staan is het persoonlijke vlak. We vinden in jou graag iemand die in staat is om te denken vanuit een gebruiker.

  Iemand die continu op zoek is naar de beste tool voor de job, mee wil denken en de senior helpt bij het maken van keuzes.

  Maar het allerbelangrijkste je vindt development gewoon fantastisch, want dat vinden wij ook.

  Bedrijfsomschrijving

  Al interesse? Er is direct ruimte voor meerdere nieuwe collega’s en niet alleen in de positie zoals hierboven beschreven.

  Zie jij bijvoorbeeld jezelf meer als een specialist op gebied van PHP of is WordPress jouw ding, ben je misschien meer een interaction designer of project coördinator?

  Woon je dichter bij Tilburg of zoek je alleen een stage? Super! Reageer dan zeker, ook jij kan bij ons je (technische) ei kwijt!

 • Project coördinator Rotterdam - PHP developer (Laravel) - Tilburg - WordPress developer Tilburg - C#.Net developer - Tilburg
 • Arbeidsvoorwaarden

  Ok, heel belangrijk, nu de arbeidsvoorwaarden. Positieve, blije en gedreven collega’s zorgen voor tevreden opdrachtgevers en dat komt weer terug bij jou.

  Naast het feit dat we je heel graag veel zelfstandigheid in een prettige werkomgeving geven, zonder managers of leidinggevenden, willen we ook dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen binnen je functiegebied.

  Je krijgt dan ook een opleidingsbudget dat je vrij in kan zetten, wel met een beetje business-sense uiteraard. Omdat je onderdeel gaat uitmaken van een hecht en gezellig team, wil je waarschijnlijk wel graag aanwezig zijn bij onze BBQ’s en legendarische uitjes, georganiseerd vanuit een actieve personeelsvereniging.

  Oh, en omdat wij elke maand van jouw kwaliteiten gebruik mogen maken, beloven we je bij deze plechtig om ook elke maand een markt-

  en brancheconform salaris te betalen. Dit wordt samen met jou goed afgestemd op jouw kennis en ervaring. We verzorgen daarnaast uiteraard een pensioensregeling, een reiskostenvergoeding en iedere dag een verse, gezonde lunch.

  Mis je iets? Heb je aanvullende wensen? Laat het ons zeker even weten!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier