Bouwmedewerker in opleiding
Luba
Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

De eerste drie maanden ga jij op pad om het vak betonboorder te leren. Samen met je leermeester leer je taken als het boren van gaten, het zagen van constructies en het maken van sleuven.

Ook leer je ankers plaatsen, stellen en bevestigen. Als je dit onder de knie hebt ga je zelfstandig op pad!

Je werkdag start om 7 : 00 uur en je rijdt met de werkbus naar je eerste klus. Op een dag heb je twee tot drie kleinere opdrachten of één grote opdracht.

Dit zorgt voor afwisseling in je werk. Je komt bij particulieren thuis maar ook op nieuwbouw plaatsen. Rond 16 : 00 uur zit je dag erop en ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.

Vaardigheden

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs of je gaat deze binnen enkele maanden behalen
 • Je hebt een VCA diploma of wilt deze via ons kosteloos gaan halen en je hebt geen moeite met vroeg opstaan
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, je maakt iedere klus goed en netjes af
 • Flexibel, als er een keer overgewerkt wordt of er een klus in het weekend valt
 • Over de werkgever

  Met 10 vestigingen door het land is dit bouwbedrijf een bekende naam in de markt. De meer dan 100 medewerkers zetten zich dagelijks met veel enthousiasme in en weten van aanpakken.

  Passie voor het vak kenmerkt de mensen die er werken.

  Op de lokale vestigingen worden nieuwkomers in het vak opgeleid en begeleid tot ze zelfstandig op pad gaan. Scholing en bijscholing zijn zaken die hoog in het vaandel staan bij de organisatie.

  Wat wij bieden

 • Je start met een uurloon tussen de € 10,09 en € 13,22 vanaf 23 jaar. In je loopbaan zijn er qua salaris mooie stappen te maken
 • Naast een goed basissalaris spaar je ook voor mooie kado's middels een spaarpunten systeem. Hiermee kan je al gauw voor meer dan € 500,- aan spullen uitzoeken
 • Deze baan gaat om een vast dienstverband met toekomstmuziek. Er is veel ruimte om opleiding te volgen en er is de mogelijkheid om je rijbewijs E te behalen, dit maakt jouw cv nog aantrekkelijker in de markt
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier